Readers

Thursday, May 29, 2014

pil kurus dari homeopathy

Salam...

haiiii uollss...hari ini sebenarnya aku nak share tentang satu produk untuk kurus...dah lama nak tulis tapi lupa..recently ramai yang order lagi..baru teringat balik...muahahah....
 


firstly...nak intro sikit pasal homeopathy...ramai yang tak faham & tak tahu ape tu perubatan homeopathy...homeopathy ni alternatif perubatan selain perubatan moden macam kat hospital tu...perubatan homeopathy ni memang berbeza sangat2 cara rawatan dia & logik dia dengan perubatan hospital tu...homeopathy ni biasanya dia akan sembuhkan dari pangkal / punca penyakit...dengan erti kata lain penyembuhan dengan sempurna...biasanya dia bergantung pada kuasa body seseorang tu samada cepat recover or tak...nak baca lebih lanjut...google jela...or boleh juga baca kat web ni..antara info yang lengkap dan mudah untuk difahami...



macam family aku...we all memang dah guna perubatan ni dari aku kecil lagi...kalau ikut apa mama aku cakap...lebih kurang umur aku 3-4 tahun macam tu la..semuanya bermula masa abang aku kena jangkitan kayap ular...macam yang korang tau..kalau pergi hospital biasanya diberi ubat sapu, ubat cuci & ubat makan...semua tu just bagi kurang je rasa sakit dan gatal...tapi tak menyembuhkan sepenuhnya...time tu kayap abang aku makin teruk...kerap kali ulang alik hospital pun diberi ubat yang sama sampai parents aku fed up...then, rezeki dari Allah S.W.T...diperkenalkan dengan arwah ni...nama dia Prof. Haji Shariff Sukar kalau tak silap aku...now dah meninggal lama dah...berubat dengan dia alhamdulillah sembuh dengan sempurna...time tu aku pun dah mula berjangkit sikit dengan abang aku..tapi tak teruk macam dia...sebab awal guna ubat homeopathy...sejak tu la papa aku berguru dengan arwah...belajar dengan sabar...tekun...pastu mula mengubat orang...papa aku bercita2 nak buka klinik sendiri...tapi kena pergi kursus & ambil diploma dulu...time tu we all kecik lagi...duit faktor halangan...sampai now tak de klinik tapi masih ubat orang...buat kat rumah je...ramai juga orang selalu datang...until now (^,^)



banyak sebenarnye ubat bagi penyakit2 yang perubatan moden tak boleh nak sembuhkan macam kanser, anak kurang cerdik/ terencat akal, kayap and macam2 lagi...but of course dengan izin dari-Nya...ini cuma alternatif je...kita usaha...tawakal dan doa...insyaAllah...berkesan...nak bagi jaminan 100% aku ni bukan doktor...bukan tuhan...tapi setakat ni...alhamdulillah..aku yakin dengan homeopathy...dulu2 selalu orang pandang pelik...tapi now makin ramai yang terdedah and tau tentang perubatan ni...

rupe pil homeopathy
rasa dia manis2 gitu
erkkkk jauh membebel lak..sebenarnye nak cite tentang ubat kurus homeopathy...melalut lak..kih3x...ok la..korang nak try ubat ni memang recommended la...harga RM30 tak termasuk pos..camne nak order? watsapp je kat no aku - 014-9499204...or add & pm aku kat facebook..
 
packaging pil kurus homeopathy


saiz botol  - separuh dari mineral water yang biasa tu
rupe pil ubat kurus homeopathy

kalau korang nak datang self pickup pun bole..nak tanya pape just pm or watsapp ok..insyaAllah aku terangkan lebih lanjut nanti...
daaaa~~~ 

p/s: updated - maklumat lanjut produk KLIK SINI 

5 comments:

  1. yg licha perlukan ialah ubat bagi tembam pipi dengan jari.. hhi.. sebab kurus sangat

    ReplyDelete
  2. Ibu menyusu sesuai x dgn ubat kurus homoepathy nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye, boleh makan...tiada masalah & tiada kesan sampingan...

      Delete
  3. Ibu menyusu sesuai x dgn ubat kurus homoepathy nie?

    ReplyDelete
  4. Salam sis...ade jual lg x ubat kurus homeopathy ni?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategori

3D magic art (2) 850cc (1) ABC bandung (1) air asia (5) aiskrim kek (3) aiskrim kek oreo (1) anmum (1) anniversary (11) annual dinner (6) aurawhite (1) azam (7) baby bullet (2) baby car seat (3) baby expo (2) baby milestone (3) bachelor party (1) baju menyusu (2) bandung (5) bayou lagoon (1) bayou lagoon water park (3) BBQ (1) bersalin (1) birthday (18) blog review (2) bonus (2) boots (1) bowling (1) buku merah (1) cameron highlands (1) casual wear (8) cat (4) celebration (43) charity (1) childen room (1) christmas (2) CPUV (6) dekorasi dinding (4) demam (1) derma (1) DIY (7) EBM (6) ekzema (1) emo (91) engagement (4) ephyra (1) erza masak (1) erza touch (2) exam (6) excident (2) family (38) feedmilk (5) free seat (1) freezer (1) friends (40) gambir (1) geraham bongsu (1) gigi (1) giveaway (107) goodies (1) gubahan (5) gunting rambut (1) hadiah (34) handphone (3) hari raya (20) helmet ARC (1) henna (2) home expo (1) homeopathy (3) honeymoon (1) hospital (1) hotchiks (6) housewarming party (3) indonesia (6) interview (2) jakarta (3) jalan cari makan (27) jalan-jalan (50) jeans shoes (1) jualan murah (19) jumpsuit (1) kad kawen (1) kancil auto (2) kancil melaka (2) kancil murah (2) kawah putih (1) kedah (1) kek lapis sarawak (3) kembar (1) kenduri (4) kenny rogers (1) kereta (3) krabi (1) KSWP (1) kuching (4) kuih raya (9) kwsp (2) laksa sarawak (3) lirik lagu (12) little caliphs (1) loan (1) love story (2) magic art museum (2) Mahkota Medical Centre (MMC) (1) main masak-masak (1) makanan sunda (1) makaroni sup (1) makeup by erza (2) medan (1) mee ayam (1) mee kolok sarawak (3) mekah (1) mekap (2) menu birthday party (2) menu sahur (2) milk booster (3) minyak herba asmak (1) miscarriage (3) model phone (2) mother's day (3) motor (1) my buddy (14) my career (40) mybaby (91) mylove (117) myself (191) nasam (1) nasi ayam (1) new style (2) new year (7) nikah (3) nuffnang (6) nursing wear (2) oceanarium (1) open house raya (1) Oriental Melaka Straits Medical Centre (1) paid review (4) Pantai Hospital (1) penang (1) peti ais (1) photoshoot (3) pierre cardin (1) pilihan (5) poem (14) policar poli (1) port dickson (1) potrait (3) PRCC (1) pre-school (1) pre-wedding (2) pregnancy (32) preparation wedding (2) private hospital melaka (1) produk kurus (4) promosi (16) PRU (1) psoriasis (1) PTPTN (4) puasa (16) puree (3) puree apple (1) puree pear (1) Putra Specialist Hospital (PSH) (1) ragut (1) ramadhan (6) rambut (1) rayban (1) resepi (6) review (104) river cruise (1) rokok (1) sabah (2) saham akhirat (21) sakit (3) samun (1) sarawak (5) saya jual (4) sekolah (8) senarai barang baby (1) seoul garden (1) simply fish (2) skuter (1) slimming suit (1) smart readers (1) smartphone (2) solid food (5) sony xperia z5 dual (1) soya (1) SPA (5) SPM (1) sponsorship (1) stabber (8) stalker (8) strawberi farm (1) sunquick (1) suprise (4) susu (8) sweethome (17) syria (1) taska (2) tema dinner (2) terengganu (9) thailand (1) the shore (1) the shore oceanarium (1) tips (11) tokoh (1) tunas pasti (1) umrah (1) vacation (12) valentino (1) valentinoboots (1) valentinorudy (1) vape (1) walker (2) wall deco (3) water theme park (2) wedding (30) weekend (70) zafran (84) zhariff (35)

I'm your ERASER

pencil: you know, i'm really sorry

eraser: for what? you didn't do anything wrong to me...

pencil: i'm sorry cause you get hurt because of me..whenever i made mistake, you're always there to erase it. but as you made my mistake vanish, you lose a part of yourself..you get smaller and smaller every time :(

eraser: that's true...but i don't really mind. you see, i was made to do this..i was made to help you whenever you do something wrong. eventhough, one of these days, i know i'll be gone and you have to replace me with a new one, i'm actually happy with my job..so please stop worrying...i HATE seeing you SAD because of me..

I do really LOVE you bie...

I do really LOVE you bie...