Readers

Sunday, June 8, 2008

||090608||

(paste from old blog)



byknye bende aku nk cte..mane satu luh ek..eheheh..ok..first ’bout my frenz..haz dah keje kt johor..tinggalkan aku srg2 kat mlk ni..huuhu..lonely tau!! tp xpe..every weekend die balik teman aku..ahhah…tt’s gud! then, skung ni kerap kuar ngan k.fila..she’s my opismate..orgnye ok…klakar…bole dibawa berbincang..berht lembut n agak penyabar…cume kadang2 xpaham die..tp xpe..baru lagi.. :) aku suke kawan dgn die sbb die hormat diri aku..pendirian aku..n keputusan aku..dan lagi satu die xpenah melenting klau kene sakat "kow2" dgn aku..ahhaha…so best sgt usik die..respond best..plak tu xmarah pon aku wut ape je..ahahah (erza bertambah nakal la pas ni)…

erm..izm n ct dah kawin..n dah pregnant da pon..pjort akan kawin bln 8 ni..2 bln je lagi..aku dah solo…n mcm besa meneruskan idup yg bz…dgn "anak2" aku yg nakal tu…ahahah..bole pecah gak pala ni kadang2..erm..aku masih di sini..di tmpt kje yg lame..life n environment kat sini semakin mmuaskan ati..sume org yg xbest da resign..so ok la tu..tp aku msh mncr keje mcm dulu..cume xaktif sgt la..ahhah…n skung wut p/time MLM…so sape nk tau lebih lanjut leh la anta msg kat aku…or nak lbh sennag jupe aku…ahhahah

erm…bln 7 ade dinner..akhir bln 6 mayb pegi kedah..xtau lagi jd ke x…bln 8 wedding pjort..n yg paling penting…dpt jupe hotchiks!!! lame gile sey xreunion..windu jgn ckp la kat bbdak ni..agak2 la kan..bbdk ni rindu aku tak? hahahha..aku jwbkan…of course diaorg rindu aku yg comey ni..ahahah…pasan lebih pagi2 ni..erm…rini ari yg sgt sibuk bg aku…tp ntah nape sj je wut2 xsibuk..izm cuti seminggu..so..dah xde sape nk kaco aku…n chattng ngn aku..huuhuhu…cian kat aku..xpe la..mggu dpn aku nk kaco die abis2an..(erza mcm xde kje je..ari2 kaco org)

erm..mak ayah aku plak mkin sibuk..mnguruskan cucu2 yg bertambah..n akak aku pregnant skung msuk anak ke-3…maka akan bertambah lagi la..erm..si wan nak abis poli bulan 12 ni..arap2 cpt dpt kje..n bole bantu aku sket…bantu family ni…kurang la sket beban mak ayah aku tu..then si eimran nk masuk poli bln 7 ni..duit lagi..huuhu…si eirfan nak SPM..eirzan UPSR…bdk dua org tu xdpt result bgus siap la aku keje kan…malas study…ni dah gi tuisyen lau result xbgus gak…tau la aku hangin..ahahhah(erza panas baran…garang!! tatotttttttt!!!)

erm..bln 7 haz ajak apply same ngn die..rs2 leh dpt ke..ntah nape aku cam mls je..tp die bising soh apply gak…dpt ke xdpt ke blakang kire…so..ok la..aku akn apply..sbb lau dpt satu tmpt kje ngn die…best gak..bukan tu ke yg ktorg nak slama ni? ehhehe…lagipon leh aku kuar dr mlk..bosan da dok sini..nk gi kje kl…bpk aku plak xbg…nak kje penang…mak aku plak yg larang…last2 tercerok je la kat mlk ni..ok mmg ok..cume aku kebosanan..tu je la..huuhuhu…
kayla..smbung my work..dah la berlmbak ni..lagi mau berangan2 wut bende lain…ahahha..chow!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategori

3D magic art (2) 850cc (1) ABC bandung (1) air asia (5) aiskrim kek (3) aiskrim kek oreo (1) anmum (1) anniversary (11) annual dinner (6) aurawhite (1) azam (7) baby bullet (2) baby car seat (3) baby expo (2) baby milestone (3) bachelor party (1) baju menyusu (1) bandung (5) bayou lagoon (1) bayou lagoon water park (3) BBQ (1) bersalin (1) birthday (18) blog review (2) bonus (2) boots (1) bowling (1) buku merah (1) cameron highlands (1) casual wear (8) cat (4) celebration (43) charity (1) childen room (1) christmas (2) CPUV (6) dekorasi dinding (4) demam (1) derma (1) DIY (7) EBM (6) ekzema (1) emo (91) engagement (4) ephyra (1) erza masak (1) erza touch (2) exam (6) excident (2) family (38) feedmilk (4) free seat (1) freezer (1) friends (40) gambir (1) geraham bongsu (1) gigi (1) giveaway (107) goodies (1) gubahan (5) gunting rambut (1) hadiah (34) handphone (3) hari raya (20) helmet ARC (1) henna (2) home expo (1) homeopathy (3) honeymoon (1) hospital (1) hotchiks (6) housewarming party (3) indonesia (6) interview (2) jakarta (3) jalan cari makan (27) jalan-jalan (50) jeans shoes (1) jualan murah (19) jumpsuit (1) kad kawen (1) kancil auto (2) kancil melaka (2) kancil murah (2) kawah putih (1) kedah (1) kek lapis sarawak (3) kembar (1) kenduri (4) kenny rogers (1) kereta (3) krabi (1) KSWP (1) kuching (4) kuih raya (9) kwsp (2) laksa sarawak (3) lirik lagu (12) little caliphs (1) loan (1) love story (2) magic art museum (2) Mahkota Medical Centre (MMC) (1) main masak-masak (1) makanan sunda (1) makaroni sup (1) makeup by erza (2) medan (1) mee ayam (1) mee kolok sarawak (3) mekah (1) mekap (2) menu birthday party (2) menu sahur (2) milk booster (3) minyak herba asmak (1) miscarriage (3) model phone (2) mother's day (3) motor (1) my buddy (14) my career (40) mybaby (91) mylove (117) myself (191) nasam (1) nasi ayam (1) new style (2) new year (7) nikah (3) nuffnang (6) nursing wear (1) oceanarium (1) open house raya (1) Oriental Melaka Straits Medical Centre (1) paid review (4) Pantai Hospital (1) penang (1) peti ais (1) photoshoot (3) pierre cardin (1) pilihan (5) poem (14) policar poli (1) port dickson (1) potrait (3) PRCC (1) pre-school (1) pre-wedding (2) pregnancy (32) preparation wedding (2) private hospital melaka (1) produk kurus (4) promosi (16) PRU (1) psoriasis (1) PTPTN (4) puasa (16) puree (3) puree apple (1) puree pear (1) Putra Specialist Hospital (PSH) (1) ragut (1) ramadhan (6) rambut (1) rayban (1) resepi (6) review (104) river cruise (1) rokok (1) sabah (2) saham akhirat (21) sakit (3) samun (1) sarawak (5) saya jual (4) sekolah (8) senarai barang baby (1) seoul garden (1) simply fish (2) skuter (1) slimming suit (1) smart readers (1) smartphone (2) solid food (5) sony xperia z5 dual (1) soya (1) SPA (5) SPM (1) sponsorship (1) stabber (8) stalker (8) strawberi farm (1) sunquick (1) suprise (4) susu (8) sweethome (17) syria (1) taska (2) tema dinner (2) terengganu (9) thailand (1) the shore (1) the shore oceanarium (1) tips (11) tokoh (1) tunas pasti (1) umrah (1) vacation (12) valentino (1) valentinoboots (1) valentinorudy (1) vape (1) walker (2) wall deco (3) water theme park (2) wedding (30) weekend (70) zafran (84) zhariff (35)

I'm your ERASER

pencil: you know, i'm really sorry

eraser: for what? you didn't do anything wrong to me...

pencil: i'm sorry cause you get hurt because of me..whenever i made mistake, you're always there to erase it. but as you made my mistake vanish, you lose a part of yourself..you get smaller and smaller every time :(

eraser: that's true...but i don't really mind. you see, i was made to do this..i was made to help you whenever you do something wrong. eventhough, one of these days, i know i'll be gone and you have to replace me with a new one, i'm actually happy with my job..so please stop worrying...i HATE seeing you SAD because of me..

I do really LOVE you bie...

I do really LOVE you bie...