Readers

Monday, May 12, 2014

i've got carnation today!!!

Salam...


yiiiipeeeaaaa!!! eheh...happy gila rini...terkejut ada...terharu ada...mengalir la juga air mata ni..bukan ape..tak sangka sangat2 dapat bunga carnation....my favourite all the time!!! serius aku suka gila bunga carnation...compare to bunga rose..eheh...tak tau nape..maybe kelopak dia yang comlicated & bau yang lebih wangi dari bunga rose wut aku teruja kot!!! tang mengalir air mata tu tak tau la nape..maybe sebab dah lame tak pernah dapat bunga kot...hue3x..


last dapat, tak silap time study je kot...paling selalu dapat bunga time sekolah menengah sebab time tu aku ramai sangat kakak angkat...huahahah...aku sekolah perempuan semua...maybe disebabkan perwatakan aku yang ala2 tomboy dulu, ramai la akak2 ni dok minat...kalau time kelas taekwondo buat kat kantin belakang...bersidai la akak2 ni kat balkoni asrama dok skodeng aku..pastu isnin dapat "message" bawah meja...ahahhaha...lawak kenangkan tu semua...betul2 macam budak2 kan...hihihih....

time dedication paling best...mesti angkut kadang2 sampai 2 beg gift...balik rumah dok berlagak tayang kat akak aku..wakakkak...jahat gile aku...time skool dulu memang tak ngam ngan dia...kih3x...now different sangat...maybe we all dah mature..dah understand each other...then, banyak experience boleh share together...dulu tak suka share sebab dia mulut tempayan..mesti dok bocor rahsia aku kat parents...now trust sket la walaupun kadang2 dia still ade terlepas cite kat parents...but it's okay (^^,)

muke baru pas nangis (>,<)
abaikan aku yang selekeh
time gi opis memang aku selekeh gila..aahahah
bunga dari hubby??? ahahah...jangan harap la wei...sejak kenal hubby memang tak pernah la dapat bunga...dia bukan jenis yang romantik nak bagi bunga bagai ni kan...hubby cakap membazir sebab bunga layu...but he dunno the feels of having it...it has sentimental value even though ianya layu...kih3x...but as we've been together throughout the years...aku dah tak harap bunga dah dari hubby...memang yakin tak akan dapat punya...wakkakaka...

actually aku takde feels nak sambut mother's day walaupun hakikat ade la belikan present untuk both of my mom...last weekend aku & zafran...berdua je kat umah as hubby kerja "overtime"..we all spend time together without anyone else...serius happy gila...rasa heaven nye jadi surirumah ni...walaupun penat mengemas..memasak..melayan karenah anak...tapi otak rileks je...takde la letih mengadap kerja tak habis2 kat opis...dengan nak layan karenah bos2 lagi...hhuhuuhuh...

melayan zafran kat taman on last Saturday
1 jam beriadah pun dah berpeluh lencun!!
superb active...
erkkk...melalut dah story aku...eheh...anyway..tengkiu sooooo much kat kak effa, kak fila and ona for the sweet flowers...tak sangka pagi2 korang gosip tu rupanya plan wut suprise kat aku ek...bila tanya cakap masalah kerja..cis...tertipu kawan!! tapi serius terharu..tak sangka korang ingat bunga favourite aku...dan tak sangka aku nangis kat opis sebab terharu...adoyai memang jadi bahan la...mak redhaaaaaa jeee!!! (~,<)


SERIOUSLY BEST GILA ADA KORANG AS A FRIEND!!!

1 comment:

  1. bestnya dpt bnga.. sy last dpt msa graduation mrsm dlu.
    huhuuu :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategori

3D magic art (2) 850cc (1) ABC bandung (1) air asia (5) aiskrim kek (3) aiskrim kek oreo (1) anmum (1) anniversary (11) annual dinner (6) aurawhite (1) azam (7) baby bullet (2) baby car seat (3) baby expo (2) baby milestone (3) bachelor party (1) baju menyusu (2) bandung (5) bayou lagoon (1) bayou lagoon water park (3) BBQ (1) bersalin (1) birthday (18) blog review (2) bonus (2) boots (1) bowling (1) buku merah (1) cameron highlands (1) casual wear (8) cat (4) celebration (43) charity (1) childen room (1) christmas (2) CPUV (6) dekorasi dinding (4) demam (1) derma (1) DIY (7) EBM (6) ekzema (1) emo (91) engagement (4) ephyra (1) erza masak (1) erza touch (2) exam (6) excident (2) family (38) feedmilk (5) free seat (1) freezer (1) friends (40) gambir (1) geraham bongsu (1) gigi (1) giveaway (107) goodies (1) gubahan (5) gunting rambut (1) hadiah (34) handphone (3) hari raya (20) helmet ARC (1) henna (2) home expo (1) homeopathy (3) honeymoon (1) hospital (1) hotchiks (6) housewarming party (3) indonesia (6) interview (2) jakarta (3) jalan cari makan (27) jalan-jalan (50) jeans shoes (1) jualan murah (19) jumpsuit (1) kad kawen (1) kancil auto (2) kancil melaka (2) kancil murah (2) kawah putih (1) kedah (1) kek lapis sarawak (3) kembar (1) kenduri (4) kenny rogers (1) kereta (3) krabi (1) KSWP (1) kuching (4) kuih raya (9) kwsp (2) laksa sarawak (3) lirik lagu (12) little caliphs (1) loan (1) love story (2) magic art museum (2) Mahkota Medical Centre (MMC) (1) main masak-masak (1) makanan sunda (1) makaroni sup (1) makeup by erza (2) medan (1) mee ayam (1) mee kolok sarawak (3) mekah (1) mekap (2) menu birthday party (2) menu sahur (2) milk booster (3) minyak herba asmak (1) miscarriage (3) model phone (2) mother's day (3) motor (1) my buddy (14) my career (40) mybaby (91) mylove (117) myself (191) nasam (1) nasi ayam (1) new style (2) new year (7) nikah (3) nuffnang (6) nursing wear (2) oceanarium (1) open house raya (1) Oriental Melaka Straits Medical Centre (1) paid review (4) Pantai Hospital (1) penang (1) peti ais (1) photoshoot (3) pierre cardin (1) pilihan (5) poem (14) policar poli (1) port dickson (1) potrait (3) PRCC (1) pre-school (1) pre-wedding (2) pregnancy (32) preparation wedding (2) private hospital melaka (1) produk kurus (4) promosi (16) PRU (1) psoriasis (1) PTPTN (4) puasa (16) puree (3) puree apple (1) puree pear (1) Putra Specialist Hospital (PSH) (1) ragut (1) ramadhan (6) rambut (1) rayban (1) resepi (6) review (104) river cruise (1) rokok (1) sabah (2) saham akhirat (21) sakit (3) samun (1) sarawak (5) saya jual (4) sekolah (8) senarai barang baby (1) seoul garden (1) simply fish (2) skuter (1) slimming suit (1) smart readers (1) smartphone (2) solid food (5) sony xperia z5 dual (1) soya (1) SPA (5) SPM (1) sponsorship (1) stabber (8) stalker (8) strawberi farm (1) sunquick (1) suprise (4) susu (8) sweethome (17) syria (1) taska (2) tema dinner (2) terengganu (9) thailand (1) the shore (1) the shore oceanarium (1) tips (11) tokoh (1) tunas pasti (1) umrah (1) vacation (12) valentino (1) valentinoboots (1) valentinorudy (1) vape (1) walker (2) wall deco (3) water theme park (2) wedding (30) weekend (70) zafran (84) zhariff (35)

I'm your ERASER

pencil: you know, i'm really sorry

eraser: for what? you didn't do anything wrong to me...

pencil: i'm sorry cause you get hurt because of me..whenever i made mistake, you're always there to erase it. but as you made my mistake vanish, you lose a part of yourself..you get smaller and smaller every time :(

eraser: that's true...but i don't really mind. you see, i was made to do this..i was made to help you whenever you do something wrong. eventhough, one of these days, i know i'll be gone and you have to replace me with a new one, i'm actually happy with my job..so please stop worrying...i HATE seeing you SAD because of me..

I do really LOVE you bie...

I do really LOVE you bie...