Readers

Sunday, October 28, 2007

|hEpI WeEkeNds|||

(paste from olg blog)


hepi bangat sey dis week..erm..mmber dtg umah..wah..windunye kat budak2 ni sume..lame xjupe..byk bende borak..xingt2 bergosip sakan..sabar je la diaorg ni (sbnrnye aku pon same je join skaki..ahahah) byk lagi bende perlu dibuat..erm..tgh usaha keras mncari keje bru yg better offer n better postn..ahhahah…so sesape yg ade keje kosong..yg gempak2 sket..ofer la kat aku ni..yuhoooo..bestnye life skung..rs bebas yg amat..ahahhaha…thanks a lot to izm n my sis in law..korang mmg best n sporting aaaaaaaa!!!! thanks sbb bg kekuatan n semangat kat aku saat aku mengong n jiwa kacau ni..aku tau byk nyusahkan korang dgn mslh2 aku ni..neway..aku mmg hepi skung n rs bersyukur di kurniakan insan2 yg memahami n concern gituh!!! class la korang…life begin again!!!! go go chaiyo erza…muahhhhhhh :)

Thursday, October 11, 2007

||rAyA||

(paste from old blog)



First of all..nak wish u all slmat ari raya..maap zahir batin yerk..wah…raya kali ni best sgtttt..sbb first time aku raya sbgai org bekerja..huuhuhuhu…ttbe terasa da tua..adoi..ahaks… :)

raya kali ni..byk bende aku lom buat lagi..tp cuti smpai rabu je..tue yg xsyioknye..nsib baik aku keje kat mlk gak..lau cam dulu2…raya ke-3/4 dah balik kolej la.praktikal la..lagi hampeh..erm..aku da la kene keje ari ni..adoi..xde mud sey!! jiwa dah xde kat cini..dah ade kat umah..nak rayeeeeeeee…ahhaha…cam bdk2 la plak seronok nak raye..mule2 xrs pape..tp tgk adik2 aku yg excited nk raye tue…dgn aku skali ter "excited"..ahahhah..
just wish yg terbaik utk syawal kali ni…love u all..mmmmmuuuuuahhhhhhh (",)

Tuesday, October 9, 2007

|| I’m So SoRry||

(paste from old blog)


i’m sorry..aku betul2 xbermaksud nak hina or buka sejarah hitam die..erm..ttbe rs berslh yg amat..tp die xnak dgr explantn aku..terus judge mcm tue je..xtau nak cr die kat mane…aku tau die tgh panas skung…n…sedih…aku betul2 xbermaksud nak ckp mcm tue..aku xkate die..aku cume ckp psl aku je…mane aku tau die pon penah mcm tue..so..wut i’m suppose 2 do right now?? nak kol die?? nak bg sms?? tp die tgh marah…erm..klau la die paham aku xbermaksud nak tertawakan die…aku xtau pon..serius..xberniat pon..bulan2 pose ni..aku dah lukekan ht org lagi..argh…ape la nak jd ni..slalu je wut org terluke wif my words…klau la die paham aku..klau la die tau aku gurau je..klau la die tau aku ni jenis suke bergurau…klau la die paham niat aku ni…erm…xtau bile die akan muncul..xtau nape aku rs berslh sgt kat die..die sape?? die sape dlm idup aku?? argh..lupe je la..yg penting aku da ckp sorry..aku btul2 xbermaksud nak buat mcm tue..n yg penting aku tau niat aku…terpulang la die nak marah smpai bile..cume hrp..ht die sejuk..n hrp die dpt lupe kan perkara hitam yg aku bangkitkan tue..serius aku xberniat…adoi..camne la aku nak buktikan aku xberniat pon..klau la die kat tempat aku..die msti paham nape aku wut camtue…n..aku hrap aku pon paham nape die react smpai camtue..í’m trying to understand him..seriously..hope everythng will be ok before raya…i hope so…

Wednesday, October 3, 2007

Segmen Mari Menghayati…..

(paste from old blog)



Wahai sahabatku sekalian…

Tuhan memberikan kita dugaan itu untuk ditempuhi…jangan la sesekali kita kalah untuk menempuhnya..carila hikmah disebalik apa yang terjadi..dan engkau akan mengerti..bahawa ada sesuatu yang lebih baik yang dirimu akan alami dari apa yang terjadi…sabar dan tenang menjadi penawar hati..moga kehidupanmu sentiasa diredhai…carila jalan kebenaran..INSYAALLAH…dirimu pasti bertemu dengan kejayaan….dan sentiasa percaya dan yakin kepadaNYA…

Ketika….
Ketika engkau merasa bahagia dan gembira..janganla engkau terleka padaNYA…

Ketika engkau merasa sedih dan hiba..mohon la ketenangan dan pentunjuk dariNYA…

Ketika engkau merasa perit dan kecewa pada seseorang…jangan la engkau berdendam malah berdoala kebahagiaan untuknya…

dan ketika engkau mencintai seseorang..maka cintaila dirinya kerana YANG MAHA ESA…


||aku copy dr sorang member…bestnye..aku suke||
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategori

3D magic art (2) 850cc (1) ABC bandung (1) air asia (5) aiskrim kek (3) aiskrim kek oreo (1) anmum (1) anniversary (11) annual dinner (6) aurawhite (1) azam (7) baby bullet (2) baby car seat (3) baby expo (2) baby milestone (3) bachelor party (1) baju menyusu (1) bandung (5) bayou lagoon (1) bayou lagoon water park (3) BBQ (1) bersalin (1) birthday (18) blog review (2) bonus (2) boots (1) bowling (1) buku merah (1) cameron highlands (1) casual wear (8) cat (4) celebration (43) charity (1) childen room (1) christmas (2) CPUV (6) dekorasi dinding (4) demam (1) derma (1) DIY (7) EBM (6) ekzema (1) emo (90) engagement (4) ephyra (1) erza masak (1) erza touch (2) exam (6) excident (2) family (38) feedmilk (4) free seat (1) freezer (1) friends (40) gambir (1) geraham bongsu (1) gigi (1) giveaway (107) goodies (1) gubahan (5) gunting rambut (1) hadiah (34) handphone (3) hari raya (20) helmet ARC (1) henna (2) home expo (1) homeopathy (3) honeymoon (1) hospital (1) hotchiks (6) housewarming party (3) indonesia (6) interview (2) jakarta (3) jalan cari makan (27) jalan-jalan (50) jeans shoes (1) jualan murah (19) jumpsuit (1) kad kawen (1) kancil auto (2) kancil melaka (2) kancil murah (2) kawah putih (1) kedah (1) kek lapis sarawak (3) kembar (1) kenduri (4) kenny rogers (1) kereta (3) krabi (1) KSWP (1) kuching (4) kuih raya (9) kwsp (2) laksa sarawak (3) lirik lagu (12) little caliphs (1) loan (1) love story (2) magic art museum (2) Mahkota Medical Centre (MMC) (1) main masak-masak (1) makanan sunda (1) makaroni sup (1) makeup by erza (2) medan (1) mee ayam (1) mee kolok sarawak (3) mekah (1) mekap (2) menu birthday party (2) menu sahur (2) milk booster (3) minyak herba asmak (1) miscarriage (3) model phone (2) mother's day (3) motor (1) my buddy (14) my career (40) mybaby (91) mylove (117) myself (190) nasam (1) nasi ayam (1) new style (2) new year (7) nikah (3) nuffnang (6) nursing wear (1) oceanarium (1) open house raya (1) Oriental Melaka Straits Medical Centre (1) paid review (4) Pantai Hospital (1) penang (1) peti ais (1) photoshoot (3) pierre cardin (1) pilihan (5) poem (14) policar poli (1) port dickson (1) potrait (3) PRCC (1) pre-school (1) pre-wedding (2) pregnancy (32) preparation wedding (2) private hospital melaka (1) produk kurus (4) promosi (16) PRU (1) psoriasis (1) PTPTN (4) puasa (16) puree (3) puree apple (1) puree pear (1) Putra Specialist Hospital (PSH) (1) ragut (1) ramadhan (6) rambut (1) rayban (1) resepi (6) review (104) river cruise (1) rokok (1) sabah (2) saham akhirat (21) sakit (3) samun (1) sarawak (5) saya jual (4) sekolah (8) senarai barang baby (1) seoul garden (1) simply fish (2) skuter (1) slimming suit (1) smart readers (1) smartphone (2) solid food (5) sony xperia z5 dual (1) soya (1) SPA (5) SPM (1) sponsorship (1) stabber (8) stalker (8) strawberi farm (1) sunquick (1) suprise (4) susu (8) sweethome (17) syria (1) taska (2) tema dinner (2) terengganu (9) thailand (1) the shore (1) the shore oceanarium (1) tips (11) tokoh (1) tunas pasti (1) umrah (1) vacation (12) valentino (1) valentinoboots (1) valentinorudy (1) vape (1) walker (2) wall deco (3) water theme park (2) wedding (30) weekend (70) zafran (84) zhariff (35)

I'm your ERASER

pencil: you know, i'm really sorry

eraser: for what? you didn't do anything wrong to me...

pencil: i'm sorry cause you get hurt because of me..whenever i made mistake, you're always there to erase it. but as you made my mistake vanish, you lose a part of yourself..you get smaller and smaller every time :(

eraser: that's true...but i don't really mind. you see, i was made to do this..i was made to help you whenever you do something wrong. eventhough, one of these days, i know i'll be gone and you have to replace me with a new one, i'm actually happy with my job..so please stop worrying...i HATE seeing you SAD because of me..

I do really LOVE you bie...

I do really LOVE you bie...