Readers

Monday, January 18, 2016

Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih

Salam...

Giveway January Cash RM500 by Emas Putih|  Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016.  Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih.

[Tekan Banner Di Atas Untuk Join]

Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat dalam masa 24 jam iaitu REFINITY Acne Hydrogel ! Ada 6 sebab kenapa anda perlu mencuba hilangkan jerawat anda dengan cepat iaitu :

1. PANTAS BERTINDAK
Formulasi Acne Hydrogel FOKUS pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah anda kembali licin bersih berseri.

2. SENANG & MUDAH
Hanya sapu 2 kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak.
3. SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Acne Hydrogel diperbuat dari bahan herba Asli yang sangat efektif dalam rawatan jerawat dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4. PENGIKTIRAFAN
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PO-BMF-PPIM01407). Diyakini halal dan dijamin keberkesanannya.

5. 98% PENGGUNA BERPUAS HATI
Hampir 10,000 botol dijual setiap bulan dan hampir kesemua pengguna berpuas hati dengan kesannya. Setiap hari kami menerima testimoni positif dari pengguna.
Sesiapa yang berminat boleh dapatkan REFINITY Acne Hydrogel di http://refinity.com.my/ . Hilangkan jerawat anda semudah A B C dan sepantas kilat dalam masa 24 jam !! 

Harga  : RM70 sebotol / 2 botol RM130 *hargapromosi*
SMS / WhatsApp : ‘CLEAR’ ke  019-544 3000

Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , dan Refinity Malaysia. Terima kasih kerana join GA ini :)

Monday, January 11, 2016

bantulah setakat yang mampu

Salam...

kadang tak sanggup tengok gambar2 yang kengkawan share kat media sosial ni..sebak hati ni bila tengok especially anak2 kecil tu...terus terbayang anak2 sendiri...tak sanggup rasanya biarkan diaorang ni terseksa..tapi tak mampu buat ape..istighfar je dalam hati bebanyak...semoga mereka terus dilindungi Allah S.W.T....



sampai bila dunia nak berdiam diri lihat orang Islam teraniaya?? sampai bila nak berperang sane sini??? kenapa kejam sangat.....ermmmm...sedih...

please...tak banyak pun takpe...sumbanglah ape yang mampu..kalau tenaga tak mampu nak membantu, sekurang2 nya salurkan bantuan kewangan...kalau duit pun tak mampu bagi...doa..doakan senjata kuat kita..insyaAllah.....kurang sikit bebanan yang mereka tanggung....

Friday, January 8, 2016

perbezaan ambil Aurawhite dan Ephyra

Salam...

aku sebenarnye pengguna tegar Aurawhite..tak ingat la start bila makan..tapi dah berbelas botol la aku consume..tak silap since lepas lahirkan zafran...memang berkesan dan serasi sangat dengan aku...tapi aku stop jap masa preggy si zhariff..sebab flavour Aurawhite tu ada rasa2 masam sikit...since aku amalkan homeopathy sepanjang preggy, aku stop Aurawhite...homeopathy memang alah dengan rasa masam2 & yang berkafein...nanti kesan dia boleh hilang...

lepas bersalin & abis pantang...aku sambung balik...tapi jadi masalah pula...masalah apa? masalah kekangan masa...bila anak dah dua..kecil2 lagi pula tu...memang terasa leceh..nak bancuh2..nak kene minum 1 hari 2x pula tu...selalu aku ter"miss" waktu untuk minum...actually memang skung produk Aurawhite boleh kemam2 je...boleh je nak consume 1 hari sekali..tapi untuk aku..kesannye lebih bila dibancuh & diamalkan sehari 2x...

nak tengok beza sebelum & selepas amalkan Aurawhite?? nah!! tatap pepuas..ahahhaha

Monday, January 4, 2016

first entry di tahun baru

Salam...

harap sangat tahun 2016 ni better than tahun 2015..

untuk orang2 yang jenis dengki, yang jenis suka cakap buruk hal orang, suka menyibuk kisah kain dalam rumahtangga orang...orang2 camni, aku nak abaikan..yes, totally abaikan..tak akan dilayan langsung.....

fokus aku untuk 2016 ni, hal anak2 (saving, development, parenthing) & juga penambahbaikan rumah baru...dan aku rasa dah sampai masa aku kene linear sikit dengan hal berkaitan hubby...fuhhh..i should give more trust..more tolerance & be more tactful...insyaAllah....



wish for me...
be wise...be good to me 2016
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategori

3D magic art (2) 850cc (1) ABC bandung (1) air asia (5) aiskrim kek (3) aiskrim kek oreo (1) anmum (1) anniversary (11) annual dinner (6) aurawhite (1) azam (7) baby bullet (2) baby car seat (3) baby expo (2) baby milestone (3) bachelor party (1) baju menyusu (1) bandung (5) bayou lagoon (1) bayou lagoon water park (3) BBQ (1) bersalin (1) birthday (18) blog review (2) bonus (2) boots (1) bowling (1) buku merah (1) cameron highlands (1) casual wear (8) cat (4) celebration (43) charity (1) childen room (1) christmas (2) CPUV (6) dekorasi dinding (4) demam (1) derma (1) DIY (7) EBM (6) ekzema (1) emo (90) engagement (4) ephyra (1) erza masak (1) erza touch (2) exam (6) excident (2) family (38) feedmilk (4) free seat (1) freezer (1) friends (40) gambir (1) geraham bongsu (1) gigi (1) giveaway (107) goodies (1) gubahan (5) gunting rambut (1) hadiah (34) handphone (3) hari raya (20) helmet ARC (1) henna (2) home expo (1) homeopathy (3) honeymoon (1) hospital (1) hotchiks (6) housewarming party (3) indonesia (6) interview (2) jakarta (3) jalan cari makan (27) jalan-jalan (50) jeans shoes (1) jualan murah (19) jumpsuit (1) kad kawen (1) kancil auto (2) kancil melaka (2) kancil murah (2) kawah putih (1) kedah (1) kek lapis sarawak (3) kembar (1) kenduri (4) kenny rogers (1) kereta (3) krabi (1) KSWP (1) kuching (4) kuih raya (9) kwsp (2) laksa sarawak (3) lirik lagu (12) little caliphs (1) loan (1) love story (2) magic art museum (2) Mahkota Medical Centre (MMC) (1) main masak-masak (1) makanan sunda (1) makaroni sup (1) makeup by erza (2) medan (1) mee ayam (1) mee kolok sarawak (3) mekah (1) mekap (2) menu birthday party (2) menu sahur (2) milk booster (3) minyak herba asmak (1) miscarriage (3) model phone (2) mother's day (3) motor (1) my buddy (14) my career (40) mybaby (91) mylove (117) myself (190) nasam (1) nasi ayam (1) new style (2) new year (7) nikah (3) nuffnang (6) nursing wear (1) oceanarium (1) open house raya (1) Oriental Melaka Straits Medical Centre (1) paid review (4) Pantai Hospital (1) penang (1) peti ais (1) photoshoot (3) pierre cardin (1) pilihan (5) poem (14) policar poli (1) port dickson (1) potrait (3) PRCC (1) pre-school (1) pre-wedding (2) pregnancy (32) preparation wedding (2) private hospital melaka (1) produk kurus (4) promosi (16) PRU (1) psoriasis (1) PTPTN (4) puasa (16) puree (3) puree apple (1) puree pear (1) Putra Specialist Hospital (PSH) (1) ragut (1) ramadhan (6) rambut (1) rayban (1) resepi (6) review (104) river cruise (1) rokok (1) sabah (2) saham akhirat (21) sakit (3) samun (1) sarawak (5) saya jual (4) sekolah (8) senarai barang baby (1) seoul garden (1) simply fish (2) skuter (1) slimming suit (1) smart readers (1) smartphone (2) solid food (5) sony xperia z5 dual (1) soya (1) SPA (5) SPM (1) sponsorship (1) stabber (8) stalker (8) strawberi farm (1) sunquick (1) suprise (4) susu (8) sweethome (17) syria (1) taska (2) tema dinner (2) terengganu (9) thailand (1) the shore (1) the shore oceanarium (1) tips (11) tokoh (1) tunas pasti (1) umrah (1) vacation (12) valentino (1) valentinoboots (1) valentinorudy (1) vape (1) walker (2) wall deco (3) water theme park (2) wedding (30) weekend (70) zafran (84) zhariff (35)

I'm your ERASER

pencil: you know, i'm really sorry

eraser: for what? you didn't do anything wrong to me...

pencil: i'm sorry cause you get hurt because of me..whenever i made mistake, you're always there to erase it. but as you made my mistake vanish, you lose a part of yourself..you get smaller and smaller every time :(

eraser: that's true...but i don't really mind. you see, i was made to do this..i was made to help you whenever you do something wrong. eventhough, one of these days, i know i'll be gone and you have to replace me with a new one, i'm actually happy with my job..so please stop worrying...i HATE seeing you SAD because of me..

I do really LOVE you bie...

I do really LOVE you bie...