Readers

Sunday, December 28, 2008

||nEw YeAr~~

(paste from old blog)



new year coming up!! erm…time to make wish n azam baru…ehhehe..life makin ok..more bermakna…n aku harap akan terus bermakna…my best frenz da kawin..SITI AISAH..best sgt..harap die bahgia selalu…sayang ct!! n xlama lagi 2nd hotchiks plak bakal berkawin…NURHAIZUM…n aku pon harap die akan bahgia selalu n kekal sampai hujung nyawa…ceh wa…pastu hotchiks tinggal aku n pjort…huuhuhu…

aku tgh mencari keje baru…keje yg lebih experience…yg lebih trill…n yg pasti yg lebih salary nya…ahahah…utk jaminan idup…erm..hrp2 ms pjort kawin nnti aku da mmpu beli kete…dat’s 1 of my azam…erm..tp klau ct dapat join comp aku skung best gak…aku akan stay..so either aku blah or stay klau ct ade…leh xcamtu?? ahhahah…bole aje.. :)

ari ni…aku ade byk program…pas siapkan keje yg berlambak ni…aku nak pegi urut kaki..ape org kt? refleksologi? haa…camtu la lebih kurang…pahtu nak gi servis skuter aku..then nak cr sticker moto…then, nak gi jogging ngan haz…sbb pg td xsmpat nak pegi…huuhuhu..bile ek aku leh satu opis ngan haz? erm..dulu ms dah dpt…aku yg blah…msti die sgt kecik ht ngan aku…erm…abih nak wut camne..dah better ofer..xkan xmo pegi?

esok?? esok ape program aku ek? erm…rs mcm nak masuk opis jap..then, nak gi tgk movie la…cte ape yg best ye?? erm..ajak sape ek…erm…pk2..ehehhe..then, balik aku nak kemas sehabis2 nya bilik aku tu…nak buang sume "benda" yg dah xbermakna n berguna utk aku…lupekan 2007 n thinking of de new year!! yeh!!…aku nak bungkus sume brg2 tu…n pos kat umah die…then, nak pakai no baru tu…n hapuskan yg lame…aku akan hapuskan sume bende2 lame yg xelok…n gantikan ngan yg lebih baik…termsukla sume prangai buruk aku…sila ubah ye cik erza…ehhehe

then, bulan 1…izum kawin…bulan 2 pegi penang…bulan 3 farewell dinner…then, bulan 4…mcm nak resign je…klau everythng yg aku hope xde…bulan 4 msti start cr keje baru…ok?? amacam? ok xplanning aku? uhuuhuh (",)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategori

3D magic art (2) 850cc (1) ABC bandung (1) air asia (5) aiskrim kek (3) aiskrim kek oreo (1) anmum (1) anniversary (11) annual dinner (6) aurawhite (1) azam (7) baby bullet (2) baby car seat (3) baby expo (2) baby milestone (3) bachelor party (1) baju menyusu (1) bandung (5) bayou lagoon (1) bayou lagoon water park (3) BBQ (1) bersalin (1) birthday (18) blog review (2) bonus (2) boots (1) bowling (1) buku merah (1) cameron highlands (1) casual wear (8) cat (4) celebration (43) charity (1) childen room (1) christmas (2) CPUV (6) dekorasi dinding (4) demam (1) derma (1) DIY (7) EBM (6) ekzema (1) emo (91) engagement (4) ephyra (1) erza masak (1) erza touch (2) exam (6) excident (2) family (38) feedmilk (4) free seat (1) freezer (1) friends (40) gambir (1) geraham bongsu (1) gigi (1) giveaway (107) goodies (1) gubahan (5) gunting rambut (1) hadiah (34) handphone (3) hari raya (20) helmet ARC (1) henna (2) home expo (1) homeopathy (3) honeymoon (1) hospital (1) hotchiks (6) housewarming party (3) indonesia (6) interview (2) jakarta (3) jalan cari makan (27) jalan-jalan (50) jeans shoes (1) jualan murah (19) jumpsuit (1) kad kawen (1) kancil auto (2) kancil melaka (2) kancil murah (2) kawah putih (1) kedah (1) kek lapis sarawak (3) kembar (1) kenduri (4) kenny rogers (1) kereta (3) krabi (1) KSWP (1) kuching (4) kuih raya (9) kwsp (2) laksa sarawak (3) lirik lagu (12) little caliphs (1) loan (1) love story (2) magic art museum (2) Mahkota Medical Centre (MMC) (1) main masak-masak (1) makanan sunda (1) makaroni sup (1) makeup by erza (2) medan (1) mee ayam (1) mee kolok sarawak (3) mekah (1) mekap (2) menu birthday party (2) menu sahur (2) milk booster (3) minyak herba asmak (1) miscarriage (3) model phone (2) mother's day (3) motor (1) my buddy (14) my career (40) mybaby (91) mylove (117) myself (191) nasam (1) nasi ayam (1) new style (2) new year (7) nikah (3) nuffnang (6) nursing wear (1) oceanarium (1) open house raya (1) Oriental Melaka Straits Medical Centre (1) paid review (4) Pantai Hospital (1) penang (1) peti ais (1) photoshoot (3) pierre cardin (1) pilihan (5) poem (14) policar poli (1) port dickson (1) potrait (3) PRCC (1) pre-school (1) pre-wedding (2) pregnancy (32) preparation wedding (2) private hospital melaka (1) produk kurus (4) promosi (16) PRU (1) psoriasis (1) PTPTN (4) puasa (16) puree (3) puree apple (1) puree pear (1) Putra Specialist Hospital (PSH) (1) ragut (1) ramadhan (6) rambut (1) rayban (1) resepi (6) review (104) river cruise (1) rokok (1) sabah (2) saham akhirat (21) sakit (3) samun (1) sarawak (5) saya jual (4) sekolah (8) senarai barang baby (1) seoul garden (1) simply fish (2) skuter (1) slimming suit (1) smart readers (1) smartphone (2) solid food (5) sony xperia z5 dual (1) soya (1) SPA (5) SPM (1) sponsorship (1) stabber (8) stalker (8) strawberi farm (1) sunquick (1) suprise (4) susu (8) sweethome (17) syria (1) taska (2) tema dinner (2) terengganu (9) thailand (1) the shore (1) the shore oceanarium (1) tips (11) tokoh (1) tunas pasti (1) umrah (1) vacation (12) valentino (1) valentinoboots (1) valentinorudy (1) vape (1) walker (2) wall deco (3) water theme park (2) wedding (30) weekend (70) zafran (84) zhariff (35)

I'm your ERASER

pencil: you know, i'm really sorry

eraser: for what? you didn't do anything wrong to me...

pencil: i'm sorry cause you get hurt because of me..whenever i made mistake, you're always there to erase it. but as you made my mistake vanish, you lose a part of yourself..you get smaller and smaller every time :(

eraser: that's true...but i don't really mind. you see, i was made to do this..i was made to help you whenever you do something wrong. eventhough, one of these days, i know i'll be gone and you have to replace me with a new one, i'm actually happy with my job..so please stop worrying...i HATE seeing you SAD because of me..

I do really LOVE you bie...

I do really LOVE you bie...