Readers

Friday, December 16, 2016

TIPS tambah susu badan , kunyah-kunyah tak perlu bancuh bagai , buang masa , dan takda masa . Femilac – MilkBooster mampu MENGUBAH KEBAHAGIAAN RUMAH TANGGA ANDA

Salam...

Rata-rata ibu yang menyusukan anak pasti mencari pelbagai kaedah/supplement/booster untuk memastikan dia mampu menghasilkan susu yang mencukupi kepada bayi...

Pelbagai jenis makanan dan minuman sebenarnya boleh menjadi booster kepada penghasilan susu yang banyak. Pernah dengar tak orang cakap minum air longan, susu kambing dan kurma mampu menjadi booster? Tapi tu lah, sesetengah orang tak tahan dengan bau hamis susu kambing...haaa sekarang ni dah tak payah risau..hari ini aku nak perkenalkan kepada korang Femilac Milkbooster ... siap ada perisa vanilla lagi tau..yummmyyyyy.....




kadang-kadang letih kan bila mengepam tapi masih tak diberikan rezeki...sebenarnya memang banyak faktor yang menjadi penghalang kepada penghasilan susu...letih, penat, stress, sakit, pil perancang, faktor pemakanan, salah teknik mengepam dan banyak lagi...jadi itu semua normal okay..ikut bahagian dan rezeki masing-masing...yang penting kita usaha...

Meh share satu petua yang paling penting untuk korang yang berniat nak menyusukan anak secara ekslusif..actually korang kene pasang niat dan mulakan dari awal lagi iaitu selepas bersalin..dan susukan secara kerap...penyusuan susu ibu ni mudah jer sebenarnya..berdasarkan konsep 'demand' and 'supply'...camne tu?? lagi banyak kau menyusukan anak.. insyaa Allah..lagi banyak susu yang akan terhasil....gitu la konsepnya...

okay mesti tertanya dah tu buat ape nak consume Femilac Milkbooster ni kan?? ok Femilac Milkbooster ni akan berfungsi sebagai bantuan kepada usaha-usaha yang korang dah lakukan untuk menghasilkan susu yang banyak dan berkualiti , insha Allah...apa isi kandungan nya?? see below picture.....



okay..nanti kita share lagi ye...anyway korang boleh walk in or beli secara atas talian:-

whatsapp : 018 327 3092. 
website : www.feedmilk.com .
 
Alamat Hq: 
FEEDMILK BOUTIQUE SDN. BHD. (1160172-U) 
No 9A Tingkat 1,Jalan Keluli AK7 / AK 
Seksyen 7,40 000, 
Shah Alam,Selangor 


ALAMAT BOUTIQUE : 
Feedmilk Boutique - H50-1, 
Jalan Serai Wangi, M16/M, 
Alam Avenue 2, 40200, 
Shah Alam. 

BUKA :SELASA-AHAD ( 11.00 AM - 8.00 PM )
Waze : Feedmilk

HOTLINE HQ : 03-33626516

Jom LIKE PAGE dan FOLLOW instagram (FEEDMILK) 



Selamat mencuba...daaaaaaaaaa~~~





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategori

3D magic art (2) 850cc (1) ABC bandung (1) air asia (5) aiskrim kek (3) aiskrim kek oreo (1) anmum (1) anniversary (11) annual dinner (6) aurawhite (1) azam (7) baby bullet (2) baby car seat (3) baby expo (2) baby milestone (3) bachelor party (1) baju menyusu (1) bandung (5) bayou lagoon (1) bayou lagoon water park (3) BBQ (1) bersalin (1) birthday (18) blog review (2) bonus (2) boots (1) bowling (1) buku merah (1) cameron highlands (1) casual wear (8) cat (4) celebration (43) charity (1) childen room (1) christmas (2) CPUV (6) dekorasi dinding (4) demam (1) derma (1) DIY (7) EBM (6) ekzema (1) emo (90) engagement (4) ephyra (1) erza masak (1) erza touch (2) exam (6) excident (2) family (38) feedmilk (4) free seat (1) freezer (1) friends (40) gambir (1) geraham bongsu (1) gigi (1) giveaway (107) goodies (1) gubahan (5) gunting rambut (1) hadiah (34) handphone (3) hari raya (19) helmet ARC (1) henna (2) home expo (1) homeopathy (3) honeymoon (1) hospital (1) hotchiks (6) housewarming party (3) indonesia (6) interview (2) jakarta (3) jalan cari makan (27) jalan-jalan (50) jeans shoes (1) jualan murah (19) jumpsuit (1) kad kawen (1) kancil auto (2) kancil melaka (2) kancil murah (2) kawah putih (1) kedah (1) kek lapis sarawak (3) kembar (1) kenduri (4) kenny rogers (1) kereta (3) krabi (1) KSWP (1) kuching (4) kuih raya (9) kwsp (2) laksa sarawak (3) lirik lagu (12) little caliphs (1) loan (1) love story (2) magic art museum (2) Mahkota Medical Centre (MMC) (1) main masak-masak (1) makanan sunda (1) makaroni sup (1) makeup by erza (2) medan (1) mee ayam (1) mee kolok sarawak (3) mekah (1) mekap (2) menu birthday party (2) menu sahur (2) milk booster (3) minyak herba asmak (1) miscarriage (3) model phone (2) mother's day (3) motor (1) my buddy (14) my career (40) mybaby (90) mylove (117) myself (188) nasam (1) nasi ayam (1) new style (2) new year (7) nikah (3) nuffnang (6) nursing wear (1) oceanarium (1) open house raya (1) Oriental Melaka Straits Medical Centre (1) paid review (4) Pantai Hospital (1) penang (1) peti ais (1) photoshoot (3) pierre cardin (1) pilihan (5) poem (14) policar poli (1) port dickson (1) potrait (3) PRCC (1) pre-school (1) pre-wedding (2) pregnancy (31) preparation wedding (2) private hospital melaka (1) produk kurus (4) promosi (16) PRU (1) psoriasis (1) PTPTN (4) puasa (16) puree (3) puree apple (1) puree pear (1) Putra Specialist Hospital (PSH) (1) ragut (1) ramadhan (6) rambut (1) rayban (1) resepi (6) review (104) river cruise (1) rokok (1) sabah (2) saham akhirat (21) sakit (3) samun (1) sarawak (5) saya jual (4) sekolah (8) senarai barang baby (1) seoul garden (1) simply fish (2) skuter (1) slimming suit (1) smart readers (1) smartphone (2) solid food (5) sony xperia z5 dual (1) soya (1) SPA (5) SPM (1) sponsorship (1) stabber (8) stalker (8) strawberi farm (1) sunquick (1) suprise (4) susu (8) sweethome (17) syria (1) taska (2) tema dinner (2) terengganu (9) thailand (1) the shore (1) the shore oceanarium (1) tips (11) tokoh (1) tunas pasti (1) umrah (1) vacation (12) valentino (1) valentinoboots (1) valentinorudy (1) vape (1) walker (2) wall deco (3) water theme park (2) wedding (30) weekend (70) zafran (84) zhariff (35)

I'm your ERASER

pencil: you know, i'm really sorry

eraser: for what? you didn't do anything wrong to me...

pencil: i'm sorry cause you get hurt because of me..whenever i made mistake, you're always there to erase it. but as you made my mistake vanish, you lose a part of yourself..you get smaller and smaller every time :(

eraser: that's true...but i don't really mind. you see, i was made to do this..i was made to help you whenever you do something wrong. eventhough, one of these days, i know i'll be gone and you have to replace me with a new one, i'm actually happy with my job..so please stop worrying...i HATE seeing you SAD because of me..

I do really LOVE you bie...

I do really LOVE you bie...