Readers

Monday, December 19, 2016

Anmum Redeem Point - Anmum Club Members

Salam...

rini saja nak share dengan korang pasal Anmum Mum Clubs...anak aku dua-dua orang minum Anmum sekarang ni..zafran dulu lepas abis breastfeeding, aku sambung bagi susu S-26..then around dia 2 tahun lebih aku tukar bagi Anmum...sebab lepas compare both of Anmum and S-26..aku rasa Anmum better..in terms of no sugar and DHA yang tinggi...plus, harga dia jauh lebih murah...

Zhariff pula mula-mula dulu try juga S-26, dia tak nak minum..then start macam-macam susu termasuk Anmum..lastly susu Dugro juga pilihan dia..bingung juga time tu..hihiihih...then masa umur dia setahun lebih, saja try bagi Anmum..tengok dia dah boleh minum..takde rejection lagi..terus stick dengan Anmum aje...Anmum pun selalu bagi free product kat susu dia..macam sound song books, block for fun...t-shirt...macam-macam la..memang worth it...

selain tu, korang register la jadi ahli..macam-macam kelebihan ada....kalau ada kemusykilan pape pun boleh just call their customer service..diaorang ada pakar yang boleh advise us...macam anak tantrum, blur tak tau nak buat apa...anak picky eater tak tau nak bagi makan apa....anak masuk umur 6 bulan, tak reti nak start bagi food ape..semua boleh just tanya je..ehehe...

kat mana nak daftar?? click SINI ...pastu follow je step kat bawah ni:-

click "JOIN NOW" button tu
boleh click "Join Us" pastu select nak connect with FB or sign up guna email je
then here we go..dah jadi ahli dah..ada banyak function atas tu..explore jela okay...boleh juga read other momies punya experience..its a good chanel..mana tau some mommies ada problem sama dengan kita..so boleh read journal dia..macam mana dia handle situation tu..success ke tak ke..haaa senang je kan?? selain benefit  yang aku sebut tu, korang pun boleh kumpul point dan redeem...macam mana nak redeem??

click kat  "redeem rewards" tu
pastu click yang ditunjukkan oleh arrow pink tu
click "redeem now"
now is the best time to redeem sebab reward system ni nak ditamatkan 31 Disember 2016 ni...so ada about 2 weeks lagi...cepat-cepat redeem...aku nak gi post dah scoop2 ni jap gi..nak redeem yang ni:-

kalau nak beli boleh tahan mahal harga dia tau (T_T)
kat situ pun ada tulis macam mana nak kire point...apa barang yang kita boleh redeem..kat mana nak redeem..macam mana nak redeem..haaa semua ada tulis..simple macam ABC aje..dulu aku dah penah redeem yang ni:-

best sangat..ada songs..ni pun ratus2 harga dia kalau nak beli kat luar
banyak sangat learning toys yang branded..memang berbaloi untuk redeem..nah bagi cuci mata sket katalog dia buat masa ni..hadiah dia kadang2 tukar2...so best la...takde la benda yang sama aje..kalau taknak redeem dengan mainan, boleh je redeem susu balik..so dah jimat tak payah beli susu..ehehe

best kan (^^,)


so tunggu apa lagi....
happy redeem!!! 
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategori

3D magic art (2) 850cc (1) ABC bandung (1) air asia (5) aiskrim kek (3) aiskrim kek oreo (1) anmum (1) anniversary (11) annual dinner (6) aurawhite (1) azam (7) baby bullet (2) baby car seat (3) baby expo (2) baby milestone (3) bachelor party (1) baju menyusu (1) bandung (5) bayou lagoon (1) bayou lagoon water park (3) BBQ (1) bersalin (1) birthday (18) blog review (2) bonus (2) boots (1) bowling (1) buku merah (1) cameron highlands (1) casual wear (8) cat (4) celebration (43) charity (1) childen room (1) christmas (2) CPUV (6) dekorasi dinding (4) demam (1) derma (1) DIY (7) EBM (6) ekzema (1) emo (90) engagement (4) ephyra (1) erza masak (1) erza touch (2) exam (6) excident (2) family (38) feedmilk (4) free seat (1) freezer (1) friends (40) gambir (1) geraham bongsu (1) gigi (1) giveaway (107) goodies (1) gubahan (5) gunting rambut (1) hadiah (34) handphone (3) hari raya (19) helmet ARC (1) henna (2) home expo (1) homeopathy (3) honeymoon (1) hospital (1) hotchiks (6) housewarming party (3) indonesia (6) interview (2) jakarta (3) jalan cari makan (27) jalan-jalan (50) jeans shoes (1) jualan murah (19) jumpsuit (1) kad kawen (1) kancil auto (2) kancil melaka (2) kancil murah (2) kawah putih (1) kedah (1) kek lapis sarawak (3) kembar (1) kenduri (4) kenny rogers (1) kereta (3) krabi (1) KSWP (1) kuching (4) kuih raya (9) kwsp (2) laksa sarawak (3) lirik lagu (12) little caliphs (1) loan (1) love story (2) magic art museum (2) Mahkota Medical Centre (MMC) (1) main masak-masak (1) makanan sunda (1) makaroni sup (1) makeup by erza (2) medan (1) mee ayam (1) mee kolok sarawak (3) mekah (1) mekap (2) menu birthday party (2) menu sahur (2) milk booster (3) minyak herba asmak (1) miscarriage (3) model phone (2) mother's day (3) motor (1) my buddy (14) my career (40) mybaby (90) mylove (117) myself (188) nasam (1) nasi ayam (1) new style (2) new year (7) nikah (3) nuffnang (6) nursing wear (1) oceanarium (1) open house raya (1) Oriental Melaka Straits Medical Centre (1) paid review (4) Pantai Hospital (1) penang (1) peti ais (1) photoshoot (3) pierre cardin (1) pilihan (5) poem (14) policar poli (1) port dickson (1) potrait (3) PRCC (1) pre-school (1) pre-wedding (2) pregnancy (31) preparation wedding (2) private hospital melaka (1) produk kurus (4) promosi (16) PRU (1) psoriasis (1) PTPTN (4) puasa (16) puree (3) puree apple (1) puree pear (1) Putra Specialist Hospital (PSH) (1) ragut (1) ramadhan (6) rambut (1) rayban (1) resepi (6) review (104) river cruise (1) rokok (1) sabah (2) saham akhirat (21) sakit (3) samun (1) sarawak (5) saya jual (4) sekolah (8) senarai barang baby (1) seoul garden (1) simply fish (2) skuter (1) slimming suit (1) smart readers (1) smartphone (2) solid food (5) sony xperia z5 dual (1) soya (1) SPA (5) SPM (1) sponsorship (1) stabber (8) stalker (8) strawberi farm (1) sunquick (1) suprise (4) susu (8) sweethome (17) syria (1) taska (2) tema dinner (2) terengganu (9) thailand (1) the shore (1) the shore oceanarium (1) tips (11) tokoh (1) tunas pasti (1) umrah (1) vacation (12) valentino (1) valentinoboots (1) valentinorudy (1) vape (1) walker (2) wall deco (3) water theme park (2) wedding (30) weekend (70) zafran (84) zhariff (35)

I'm your ERASER

pencil: you know, i'm really sorry

eraser: for what? you didn't do anything wrong to me...

pencil: i'm sorry cause you get hurt because of me..whenever i made mistake, you're always there to erase it. but as you made my mistake vanish, you lose a part of yourself..you get smaller and smaller every time :(

eraser: that's true...but i don't really mind. you see, i was made to do this..i was made to help you whenever you do something wrong. eventhough, one of these days, i know i'll be gone and you have to replace me with a new one, i'm actually happy with my job..so please stop worrying...i HATE seeing you SAD because of me..

I do really LOVE you bie...

I do really LOVE you bie...