Readers

Thursday, December 15, 2016

Review baju menyusu yang awesome!!!

Salam...

korang tercari-cari tak baju menyusu yang awesome??? ye aku paham..kita kalau lepas bersalin, badan dok mengembang sana sini..saiz suma dah lari kan?? kalau nak pakai jubah zaman dulu-dulu yang saiz S tu memang la dah tak muat...memang jadi masalah bila nak keluar jalan-jalan, baby pula menyusu tak tentu masa..so memang perlu sangat baju yang sesuai bila nak menyusukan baby time keluar dari rumah...

actually banyak juga baju yang ada sekarang kat pasaran yang ada zip di tengah bagi memudahkan para ibu yang menyusukan bayi ni...tapi zip ni kadang-kadang leceh...aku pun pernah pakai..kadang-kadang zip tersangkut..baby pula dah mengamuk nak susu..kelam kabut juga la kan...kadang tu lepas menyusu lupa nak zip balik sebab kalut sangat dengan baby kita..haaa..malu tau....

haaa...sekarang ni tak payah pening-pening lagi...ni saja jela nak share kat korang baju menyusu yang sempoi gila..mudah sangat..just selak je...takde button...takde zip..simple aje..design plak memang macam-macam ada...dari jenis jubah, T-shirt, blouse...haaa pilih je...sesuai dengan apa jua keadaan...pergi kerja, pergi kenduri kahwin, gi keluar beli barang...




cantik kan?? kat mana ada jual??? 

“FEEDMILK BOUTIQUE’



Aku pun sempat gak rembat especially time offer...T-shirt ada, blouse ada...jubah pun ada...senang..semua event leh pakai...selesa pun selesa takde nak terlekat kat mana-mana part masa nak menyusukan baby … best gilerr !!! 

blouse
jubah
jubah
T-shirt
nak lagi best??? most of the material jenis tak payah iron..so memang cepat dan mudah...kalau nak gi travel boleh je sarung FEEDMILK TEE...

T-shirt
SAY NO TO NURSING COVER !! SAY NO TO NURSING ROOM !! Rasailah PERUBAHAN selepas anda mengayakan Baju Menyusu Feedmilk – Leading Brand Nursing Wear #selamberselak je menyusukan anak di mana-mana sahaja sambil tersenyum … 

okay okay tau korang dah tak sabar kan...kat mana nak beli?? 

korang boleh walk-in je:-


ALAMAT BOUTIQUE : 
Feedmilk Boutique - H50-1, 
Jalan Serai Wangi, M16/M, 
Alam Avenue 2, 40200, 
Shah Alam. 

Waktu operasi :
SELASA-AHAD ( 11.00 AM - 8.00 PM )

Waze : Feedmilk Boutique


atau boleh juga beli online..tau korang memang suka beli online kan...nah website dia:-

website : www.feedmilk.com . 

Alamat HQ: 
FEEDMILK BOUTIQUE SDN. BHD. (1160172-U) 
No 9A Tingkat 1,Jalan Keluli AK7 / AK 
Seksyen 7,40 000, 
Shah Alam,Selangor 



HOTLINE HQ : 03-33626516 

*segala pembelian atau keterangan lagi lanjut boleh 

whatsapp : 018 327 3092

Follow juga facebook dan instagram untuk update terkini:-







enjoy shopping korang!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategori

3D magic art (2) 850cc (1) ABC bandung (1) air asia (5) aiskrim kek (3) aiskrim kek oreo (1) anmum (1) anniversary (11) annual dinner (6) aurawhite (1) azam (7) baby bullet (2) baby car seat (3) baby expo (2) baby milestone (3) bachelor party (1) baju menyusu (1) bandung (5) bayou lagoon (1) bayou lagoon water park (3) BBQ (1) bersalin (1) birthday (18) blog review (2) bonus (2) boots (1) bowling (1) buku merah (1) cameron highlands (1) casual wear (8) cat (4) celebration (43) charity (1) childen room (1) christmas (2) CPUV (6) dekorasi dinding (4) demam (1) derma (1) DIY (7) EBM (6) ekzema (1) emo (91) engagement (4) ephyra (1) erza masak (1) erza touch (2) exam (6) excident (2) family (38) feedmilk (4) free seat (1) freezer (1) friends (40) gambir (1) geraham bongsu (1) gigi (1) giveaway (107) goodies (1) gubahan (5) gunting rambut (1) hadiah (34) handphone (3) hari raya (20) helmet ARC (1) henna (2) home expo (1) homeopathy (3) honeymoon (1) hospital (1) hotchiks (6) housewarming party (3) indonesia (6) interview (2) jakarta (3) jalan cari makan (27) jalan-jalan (50) jeans shoes (1) jualan murah (19) jumpsuit (1) kad kawen (1) kancil auto (2) kancil melaka (2) kancil murah (2) kawah putih (1) kedah (1) kek lapis sarawak (3) kembar (1) kenduri (4) kenny rogers (1) kereta (3) krabi (1) KSWP (1) kuching (4) kuih raya (9) kwsp (2) laksa sarawak (3) lirik lagu (12) little caliphs (1) loan (1) love story (2) magic art museum (2) Mahkota Medical Centre (MMC) (1) main masak-masak (1) makanan sunda (1) makaroni sup (1) makeup by erza (2) medan (1) mee ayam (1) mee kolok sarawak (3) mekah (1) mekap (2) menu birthday party (2) menu sahur (2) milk booster (3) minyak herba asmak (1) miscarriage (3) model phone (2) mother's day (3) motor (1) my buddy (14) my career (40) mybaby (91) mylove (117) myself (191) nasam (1) nasi ayam (1) new style (2) new year (7) nikah (3) nuffnang (6) nursing wear (1) oceanarium (1) open house raya (1) Oriental Melaka Straits Medical Centre (1) paid review (4) Pantai Hospital (1) penang (1) peti ais (1) photoshoot (3) pierre cardin (1) pilihan (5) poem (14) policar poli (1) port dickson (1) potrait (3) PRCC (1) pre-school (1) pre-wedding (2) pregnancy (32) preparation wedding (2) private hospital melaka (1) produk kurus (4) promosi (16) PRU (1) psoriasis (1) PTPTN (4) puasa (16) puree (3) puree apple (1) puree pear (1) Putra Specialist Hospital (PSH) (1) ragut (1) ramadhan (6) rambut (1) rayban (1) resepi (6) review (104) river cruise (1) rokok (1) sabah (2) saham akhirat (21) sakit (3) samun (1) sarawak (5) saya jual (4) sekolah (8) senarai barang baby (1) seoul garden (1) simply fish (2) skuter (1) slimming suit (1) smart readers (1) smartphone (2) solid food (5) sony xperia z5 dual (1) soya (1) SPA (5) SPM (1) sponsorship (1) stabber (8) stalker (8) strawberi farm (1) sunquick (1) suprise (4) susu (8) sweethome (17) syria (1) taska (2) tema dinner (2) terengganu (9) thailand (1) the shore (1) the shore oceanarium (1) tips (11) tokoh (1) tunas pasti (1) umrah (1) vacation (12) valentino (1) valentinoboots (1) valentinorudy (1) vape (1) walker (2) wall deco (3) water theme park (2) wedding (30) weekend (70) zafran (84) zhariff (35)

I'm your ERASER

pencil: you know, i'm really sorry

eraser: for what? you didn't do anything wrong to me...

pencil: i'm sorry cause you get hurt because of me..whenever i made mistake, you're always there to erase it. but as you made my mistake vanish, you lose a part of yourself..you get smaller and smaller every time :(

eraser: that's true...but i don't really mind. you see, i was made to do this..i was made to help you whenever you do something wrong. eventhough, one of these days, i know i'll be gone and you have to replace me with a new one, i'm actually happy with my job..so please stop worrying...i HATE seeing you SAD because of me..

I do really LOVE you bie...

I do really LOVE you bie...