Readers

Thursday, December 22, 2016

Minyak Herba Asmak (MHAM)

Salam...

korang pernah dengar tak pasal Minyak Herba Asmak (MHAM) ? Dulu minyak ni dikenali dengan nama Minyak Herba Asma. Kalau dengar nama pun dah tau keberkesanannya sebagai penawar asma, juga boleh digunakan sebagai penawar asma pada bayi, sakit semput dan juga lelah..tapi bukan setakat itu sahaja, banyak lagi kegunaan minyak keluaran syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd ni....


Soalan wajib yang korang selalu tanya, ada KKM tak?? haaa tau dah..mesti korang tanya punya...ye, haruslah ada kelulusan dari KKM...in future syarikat akan menampal hologram meditag yang sah dari KKM...insyaAllah..so senang nak bezakan yang asli or yang tiruan...maklumlah zaman sekarang semua produk nak di ciplak..so hati-hati lah ye...my tips, just survey betul2 dulu sebelum beli..pastikan beli dari syarikat yang berdaftar atau dari agen yang ada ID (agen berdaftar)...

Yang tambah best tu, kalau beli Minyak Penawar Asma ni, korang akan dapat satu tabung..boleh la bagi kat anak-anak...zafran dan zhariff komain suka haa...siap rebut lagi...adoi..jawabnya kene la beli lagi satu semata-mata nak tabung..hahahahha

sorang muka happy dapat tabung...sorang lagi muka marah sebab dapat minyak asma aje
HAHAHAHAHA
zafran memang dah pandai menabung syiling..sebab tu aku bagi kat dia..tup2 adik dia mengamuk nak juga...dah la bergaduh berebut..nampak tak tu muka dia marah mengomel tak puas ati abang dia dapat tabung...eheheh..nasib zafran mudah dipujuk...lepas je bagi kat adik, haaa tengok la muka happy dia..siap nak masukkan botol minyak asma tu kat dalam tabung...adoyai adik..mana la muat...hahahahha


Bulan lepas kebetulan budak-budak ni batuk dan selsema aje..maklumlah musim hujan kan..sejuk...lepas sapu je minyak asma ni, esoknya dah kurang selsema...dalam 2-3 hari camtu dah hilang..selain tu tidur malam pun dah tak batuk-batuk...memang mujarab...beratus kot testimonial lain yang dah di "share"...nanti aku pun nak try pakai sebab selalu juga sakit kepala...nak tengok keberkesanannya untuk sakit kepala pula...eheheh

Anyway jom layan video ni..ada bagi penerangan yang serba ringkas tentang Minyak Asmak...




haaa minat tak?? mesti tertanya-tanya mana nak beli kan? tau dah korang...tak menyabau ek...eheheh...ni haa korang contact je, details kat bawah ni, kalau rasa nak jadi agen berdaftar pun bole...jangan  malu-malu..contact okay.....

Hotline HQ : 019 - 970 8897
Website rasmi syarikat : http://mham.com.my/
Website Minyak Herba Asmak : http://penawarasma.com.my

Instagram : mham.sdnbhd (https://www.instagram.com/mham.sdnbhd/)

Facebook Page :
Penawar Asma Mujarab (https://www.facebook.com/penawarasma/)

Minyak Herba Asmak HQ : https://www.facebook.com/minyakherbaasmamujarabsdnbhd/

Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCW7XwJbaxkXCKe3f7NEucag



InsyaAllah, semua agen dah terlatih..diaorang akan guide korang camne nak guna minyak asma ni...try la..tak rugi...satu rumah at least satu botol wajib ada tau...

daaaaaaaaa~~~~~


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategori

3D magic art (2) 850cc (1) ABC bandung (1) air asia (5) aiskrim kek (3) aiskrim kek oreo (1) anmum (1) anniversary (11) annual dinner (6) aurawhite (1) azam (7) baby bullet (2) baby car seat (3) baby expo (2) baby milestone (3) bachelor party (1) baju menyusu (1) bandung (5) bayou lagoon (1) bayou lagoon water park (3) BBQ (1) bersalin (1) birthday (18) blog review (2) bonus (2) boots (1) bowling (1) buku merah (1) cameron highlands (1) casual wear (8) cat (4) celebration (43) charity (1) childen room (1) christmas (2) CPUV (6) dekorasi dinding (4) demam (1) derma (1) DIY (7) EBM (6) ekzema (1) emo (90) engagement (4) ephyra (1) erza masak (1) erza touch (2) exam (6) excident (2) family (38) feedmilk (4) free seat (1) freezer (1) friends (40) gambir (1) geraham bongsu (1) gigi (1) giveaway (107) goodies (1) gubahan (5) gunting rambut (1) hadiah (34) handphone (3) hari raya (19) helmet ARC (1) henna (2) home expo (1) homeopathy (3) honeymoon (1) hospital (1) hotchiks (6) housewarming party (3) indonesia (6) interview (2) jakarta (3) jalan cari makan (27) jalan-jalan (50) jeans shoes (1) jualan murah (19) jumpsuit (1) kad kawen (1) kancil auto (2) kancil melaka (2) kancil murah (2) kawah putih (1) kedah (1) kek lapis sarawak (3) kembar (1) kenduri (4) kenny rogers (1) kereta (3) krabi (1) KSWP (1) kuching (4) kuih raya (9) kwsp (2) laksa sarawak (3) lirik lagu (12) little caliphs (1) loan (1) love story (2) magic art museum (2) Mahkota Medical Centre (MMC) (1) main masak-masak (1) makanan sunda (1) makaroni sup (1) makeup by erza (2) medan (1) mee ayam (1) mee kolok sarawak (3) mekah (1) mekap (2) menu birthday party (2) menu sahur (2) milk booster (3) minyak herba asmak (1) miscarriage (3) model phone (2) mother's day (3) motor (1) my buddy (14) my career (40) mybaby (90) mylove (117) myself (188) nasam (1) nasi ayam (1) new style (2) new year (7) nikah (3) nuffnang (6) nursing wear (1) oceanarium (1) open house raya (1) Oriental Melaka Straits Medical Centre (1) paid review (4) Pantai Hospital (1) penang (1) peti ais (1) photoshoot (3) pierre cardin (1) pilihan (5) poem (14) policar poli (1) port dickson (1) potrait (3) PRCC (1) pre-school (1) pre-wedding (2) pregnancy (31) preparation wedding (2) private hospital melaka (1) produk kurus (4) promosi (16) PRU (1) psoriasis (1) PTPTN (4) puasa (16) puree (3) puree apple (1) puree pear (1) Putra Specialist Hospital (PSH) (1) ragut (1) ramadhan (6) rambut (1) rayban (1) resepi (6) review (104) river cruise (1) rokok (1) sabah (2) saham akhirat (21) sakit (3) samun (1) sarawak (5) saya jual (4) sekolah (8) senarai barang baby (1) seoul garden (1) simply fish (2) skuter (1) slimming suit (1) smart readers (1) smartphone (2) solid food (5) sony xperia z5 dual (1) soya (1) SPA (5) SPM (1) sponsorship (1) stabber (8) stalker (8) strawberi farm (1) sunquick (1) suprise (4) susu (8) sweethome (17) syria (1) taska (2) tema dinner (2) terengganu (9) thailand (1) the shore (1) the shore oceanarium (1) tips (11) tokoh (1) tunas pasti (1) umrah (1) vacation (12) valentino (1) valentinoboots (1) valentinorudy (1) vape (1) walker (2) wall deco (3) water theme park (2) wedding (30) weekend (70) zafran (84) zhariff (35)

I'm your ERASER

pencil: you know, i'm really sorry

eraser: for what? you didn't do anything wrong to me...

pencil: i'm sorry cause you get hurt because of me..whenever i made mistake, you're always there to erase it. but as you made my mistake vanish, you lose a part of yourself..you get smaller and smaller every time :(

eraser: that's true...but i don't really mind. you see, i was made to do this..i was made to help you whenever you do something wrong. eventhough, one of these days, i know i'll be gone and you have to replace me with a new one, i'm actually happy with my job..so please stop worrying...i HATE seeing you SAD because of me..

I do really LOVE you bie...

I do really LOVE you bie...