Readers

Friday, December 16, 2016

HILANGKAN TEKANAN HIDUP dengan FEMILAC – Milkbooster . Tambah susu badan anda , sebelum ANAK anda KELAPARAN !!

Salam...

Ingat lagi entry ni FEMILAC?? okay ni nak sambung cerita la ni...zaman dulu dan sekarang jauh ni sebenarnya jauh dah berbeza , dulu kita banyak masa terluang, so kira sempatlah juga kalau nak mereneh apa2 bahan bagi menambah susu badan ni , tapi tu dulu laa … 

Zaman sekarang ni sempat ke nak mereneh semua tu ?? kadang2 tu meggi pun tak sempat nak masak , apatah lagi nak mereneh bahan-bahan bagai ? ibu sekarang dah busy memang tak sempat la nak buat semua tu , lagi kan dengan anak , suami , rumah semua tak terkejar , haishhh 

Heee hee….semua tu kenangan seronok gaklah...merasa juga buat semua tu untuk anak...serious..bile pikir balik semangat membara masa tu tekad nak susukan baby dengan susu badan secara ekslusif sampai 2 tahun..rasa best kat dalam hati..sebab dapat buat semua tu untuk anak...sekarang ni korang kalau nak berjalan ke mana-mana tak payah pening2 lagi...just bawa jer femilac ni..dalam kereta tengah drive ke, just kunyah-kunyah je..sedap baq hang...kekadang tu sampai lupa yang korang ni tengah makan milkbooster..ingatkan gula-gula..dengan rasa vanila dia tu..perghhhhh!!! ehehe

Mudahkan ?? kunyah-kunyah , terus je breastfeeding baby...susu pun pekat..mampu hasilkan susu yang berkualiti...susu pun banyak...bila-bila je kita boleh beri kat anak...sekaligus HILANG rasa STRESS...segalanya hilang .. alhamdulillah .. 

Lepas je consume Femilac – Milkbooster ni...insyaAllah anak akan selalu kenyang...kalau dulu sejam sampai 5-6 kali menyusu..tapi lepas consume Femilac ni, insyaAllah dah tak perlu lagi setiap masa...silap-silap korang pula yang dok tertanya-tanya...kalau baby tu boleh cakap, mesti dia cakap “nanak la mama , kenyang lagi” ..hahahah...gurau je..kang baby cakap korang plak pengsan...jangan marah..ehehe


Haaa ni dia....momiess semua nak susu meriah kene la ade step dan keyakinan!!!
- kunyah femilac 2 biji sehari dan pam susu ikut timming setiap 3 jam sekali 
- consistent dan disiplin
- mind set kene betul 
- minum air masak/kosong dengan banyak !! 
- banyakkan berdoa...

InsyaAllah ada la rezeki untuk anak tu.....


okay...segala pembelian atau keterangan lagi lanjut boleh hubungi:-

whatsapp : 018 327 3092. 
website : www.feedmilk.com . 

Alamat Hq: 
FEEDMILK BOUTIQUE SDN. BHD. (1160172-U) 
No 9A Tingkat 1,Jalan Keluli AK7 / AK 
Seksyen 7,40 000, 
Shah Alam,Selangor 

ALAMAT BOUTIQUE : 
Feedmilk Boutique - H50-1, 
Jalan Serai Wangi, M16/M, 
Alam Avenue 2, 40200, 
Shah Alam. 

BUKA :SELASA-AHAD ( 11.00 AM - 8.00 PM )
Waze : Feedmilk 

HOTLINE HQ : 03-33626516


Jom LIKE PAGE dan FOLLOW instagram (FEEDMILK) 



Cuba tau..jangan tak cuba...daaaaaaa~~~~~~~~~


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategori

3D magic art (2) 850cc (1) ABC bandung (1) air asia (5) aiskrim kek (3) aiskrim kek oreo (1) anmum (1) anniversary (11) annual dinner (6) aurawhite (1) azam (7) baby bullet (2) baby car seat (3) baby expo (2) baby milestone (3) bachelor party (1) baju menyusu (1) bandung (5) bayou lagoon (1) bayou lagoon water park (3) BBQ (1) bersalin (1) birthday (18) blog review (2) bonus (2) boots (1) bowling (1) buku merah (1) cameron highlands (1) casual wear (8) cat (4) celebration (43) charity (1) childen room (1) christmas (2) CPUV (6) dekorasi dinding (4) demam (1) derma (1) DIY (7) EBM (6) ekzema (1) emo (91) engagement (4) ephyra (1) erza masak (1) erza touch (2) exam (6) excident (2) family (38) feedmilk (4) free seat (1) freezer (1) friends (40) gambir (1) geraham bongsu (1) gigi (1) giveaway (107) goodies (1) gubahan (5) gunting rambut (1) hadiah (34) handphone (3) hari raya (20) helmet ARC (1) henna (2) home expo (1) homeopathy (3) honeymoon (1) hospital (1) hotchiks (6) housewarming party (3) indonesia (6) interview (2) jakarta (3) jalan cari makan (27) jalan-jalan (50) jeans shoes (1) jualan murah (19) jumpsuit (1) kad kawen (1) kancil auto (2) kancil melaka (2) kancil murah (2) kawah putih (1) kedah (1) kek lapis sarawak (3) kembar (1) kenduri (4) kenny rogers (1) kereta (3) krabi (1) KSWP (1) kuching (4) kuih raya (9) kwsp (2) laksa sarawak (3) lirik lagu (12) little caliphs (1) loan (1) love story (2) magic art museum (2) Mahkota Medical Centre (MMC) (1) main masak-masak (1) makanan sunda (1) makaroni sup (1) makeup by erza (2) medan (1) mee ayam (1) mee kolok sarawak (3) mekah (1) mekap (2) menu birthday party (2) menu sahur (2) milk booster (3) minyak herba asmak (1) miscarriage (3) model phone (2) mother's day (3) motor (1) my buddy (14) my career (40) mybaby (91) mylove (117) myself (191) nasam (1) nasi ayam (1) new style (2) new year (7) nikah (3) nuffnang (6) nursing wear (1) oceanarium (1) open house raya (1) Oriental Melaka Straits Medical Centre (1) paid review (4) Pantai Hospital (1) penang (1) peti ais (1) photoshoot (3) pierre cardin (1) pilihan (5) poem (14) policar poli (1) port dickson (1) potrait (3) PRCC (1) pre-school (1) pre-wedding (2) pregnancy (32) preparation wedding (2) private hospital melaka (1) produk kurus (4) promosi (16) PRU (1) psoriasis (1) PTPTN (4) puasa (16) puree (3) puree apple (1) puree pear (1) Putra Specialist Hospital (PSH) (1) ragut (1) ramadhan (6) rambut (1) rayban (1) resepi (6) review (104) river cruise (1) rokok (1) sabah (2) saham akhirat (21) sakit (3) samun (1) sarawak (5) saya jual (4) sekolah (8) senarai barang baby (1) seoul garden (1) simply fish (2) skuter (1) slimming suit (1) smart readers (1) smartphone (2) solid food (5) sony xperia z5 dual (1) soya (1) SPA (5) SPM (1) sponsorship (1) stabber (8) stalker (8) strawberi farm (1) sunquick (1) suprise (4) susu (8) sweethome (17) syria (1) taska (2) tema dinner (2) terengganu (9) thailand (1) the shore (1) the shore oceanarium (1) tips (11) tokoh (1) tunas pasti (1) umrah (1) vacation (12) valentino (1) valentinoboots (1) valentinorudy (1) vape (1) walker (2) wall deco (3) water theme park (2) wedding (30) weekend (70) zafran (84) zhariff (35)

I'm your ERASER

pencil: you know, i'm really sorry

eraser: for what? you didn't do anything wrong to me...

pencil: i'm sorry cause you get hurt because of me..whenever i made mistake, you're always there to erase it. but as you made my mistake vanish, you lose a part of yourself..you get smaller and smaller every time :(

eraser: that's true...but i don't really mind. you see, i was made to do this..i was made to help you whenever you do something wrong. eventhough, one of these days, i know i'll be gone and you have to replace me with a new one, i'm actually happy with my job..so please stop worrying...i HATE seeing you SAD because of me..

I do really LOVE you bie...

I do really LOVE you bie...