Readers

Thursday, August 20, 2015

please behave sikit especially dengan suami orang

Salam...

huh..haaa tajuk komain kan..actually geram bila kenangkan peristiwa kawan menggedik dengan suami sendiri...aippp aippp...rasa nak babap2 aje...hohoho...kisahnya...kawan aku yang sorang ni memang la jenis ala2 manja gitu...dah selalu pun we all hang together....tapi nak dijadikan cerita...ada sekali masa pergi open house member opis..my hubby dok borak la dengan dia...dia tetiba tepuk tampar my hubby...erkkkk tergamam la den time tu..depan mata kan..tak tau nak act ape...my hubby pun macam terdiam..then ape lagi..emo la aku masa kejadian itu..kah3x...

jealous?? gila kot...isteri mana yang suka perempuan lain dok tepuk tampar suami dia...diakui aku ni bukan jenis kaki jealous..bukan lah jenis cemburu tak bertempat..klau aku cemburu pun biasanya tak layankan sangat feeling tu..tapi malam tu memang tak ditahan....masuk kereta je tak cakap banyak..terus je bagitau hubby aku tak suka dia berbual sampai bertepuk tampar even dengan kawan aku...walaupun bukan dia yang dok tepuk tampar tu...tapi aku tetap emo emo emo dan emo...HAHAHAHAHAH..dasar perempuan


jadi pesanan la kepada semua...berpada-pada la bila berbual ke..bergurau ke dengan kawan berlainan jantina..especially kalau dengan suami / isteri orang..jangan sampai ada hati yang terguris..kena la hormat pasangan dia..cuba anda di tempat isteri / suami dia..apa perasaan anda? mesti anda pun tak suka orang dok pegang2 pasangan anda kan? gitu la juga perasaan we all...huhuhu...


last but not least...PEACE NO WAR...
erkkk ok takde kaitan..
hahaha

6 comments:

  1. Eh eh eh... sesuka dia nk tepuk tampar ek... amboi2... hihihihi Sapa tak sayang suami hoiii ;)

    ReplyDelete
  2. Selamat pagi...
    Singgah sini...
    huhuhu...tak patutlah cmtu kan...
    Jom Join... http://seindahcerita.blogspot.com/2015/08/segmen-u-follow-i-follow.html

    ReplyDelete
  3. I pun tak suka dengan cara macam tu.. nak spotting pun bertempat la jugak... isteri orang atau suami orang - perlu jaga adab & batas2 bila bergaul dengan orang sekeliling especially dgn rakan sekerja

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. siape tak syg suami oiyyy

    tp pelikkan kalau artis, mcm mne lah pasaan dorg bile pasangan berlakon ngan lain jantina,tak sanggupppp

    ReplyDelete
  6. siape tak syg bini oiyyyy

    tp pelik kan, kalau artis tu mcm mne lah pasangan diaorg bile suami / isteri berlakon dgn laki / perempuan lain. tak jealous kah?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategori

3D magic art (2) 850cc (1) ABC bandung (1) air asia (5) aiskrim kek (3) aiskrim kek oreo (1) anmum (1) anniversary (11) annual dinner (6) aurawhite (1) azam (7) baby bullet (2) baby car seat (3) baby expo (2) baby milestone (3) bachelor party (1) baju menyusu (1) bandung (5) bayou lagoon (1) bayou lagoon water park (3) BBQ (1) bersalin (1) birthday (18) blog review (2) bonus (2) boots (1) bowling (1) buku merah (1) cameron highlands (1) casual wear (8) cat (4) celebration (43) charity (1) childen room (1) christmas (2) CPUV (6) dekorasi dinding (4) demam (1) derma (1) DIY (7) EBM (6) ekzema (1) emo (90) engagement (4) ephyra (1) erza masak (1) erza touch (2) exam (6) excident (2) family (38) feedmilk (4) free seat (1) freezer (1) friends (40) gambir (1) geraham bongsu (1) gigi (1) giveaway (107) goodies (1) gubahan (5) gunting rambut (1) hadiah (34) handphone (3) hari raya (19) helmet ARC (1) henna (2) home expo (1) homeopathy (3) honeymoon (1) hospital (1) hotchiks (6) housewarming party (3) indonesia (6) interview (2) jakarta (3) jalan cari makan (27) jalan-jalan (50) jeans shoes (1) jualan murah (19) jumpsuit (1) kad kawen (1) kancil auto (2) kancil melaka (2) kancil murah (2) kawah putih (1) kedah (1) kek lapis sarawak (3) kembar (1) kenduri (4) kenny rogers (1) kereta (3) krabi (1) KSWP (1) kuching (4) kuih raya (9) kwsp (2) laksa sarawak (3) lirik lagu (12) little caliphs (1) loan (1) love story (2) magic art museum (2) Mahkota Medical Centre (MMC) (1) main masak-masak (1) makanan sunda (1) makaroni sup (1) makeup by erza (2) medan (1) mee ayam (1) mee kolok sarawak (3) mekah (1) mekap (2) menu birthday party (2) menu sahur (2) milk booster (3) minyak herba asmak (1) miscarriage (3) model phone (2) mother's day (3) motor (1) my buddy (14) my career (40) mybaby (90) mylove (117) myself (188) nasam (1) nasi ayam (1) new style (2) new year (7) nikah (3) nuffnang (6) nursing wear (1) oceanarium (1) open house raya (1) Oriental Melaka Straits Medical Centre (1) paid review (4) Pantai Hospital (1) penang (1) peti ais (1) photoshoot (3) pierre cardin (1) pilihan (5) poem (14) policar poli (1) port dickson (1) potrait (3) PRCC (1) pre-school (1) pre-wedding (2) pregnancy (31) preparation wedding (2) private hospital melaka (1) produk kurus (4) promosi (16) PRU (1) psoriasis (1) PTPTN (4) puasa (16) puree (3) puree apple (1) puree pear (1) Putra Specialist Hospital (PSH) (1) ragut (1) ramadhan (6) rambut (1) rayban (1) resepi (6) review (104) river cruise (1) rokok (1) sabah (2) saham akhirat (21) sakit (3) samun (1) sarawak (5) saya jual (4) sekolah (8) senarai barang baby (1) seoul garden (1) simply fish (2) skuter (1) slimming suit (1) smart readers (1) smartphone (2) solid food (5) sony xperia z5 dual (1) soya (1) SPA (5) SPM (1) sponsorship (1) stabber (8) stalker (8) strawberi farm (1) sunquick (1) suprise (4) susu (8) sweethome (17) syria (1) taska (2) tema dinner (2) terengganu (9) thailand (1) the shore (1) the shore oceanarium (1) tips (11) tokoh (1) tunas pasti (1) umrah (1) vacation (12) valentino (1) valentinoboots (1) valentinorudy (1) vape (1) walker (2) wall deco (3) water theme park (2) wedding (30) weekend (70) zafran (84) zhariff (35)

I'm your ERASER

pencil: you know, i'm really sorry

eraser: for what? you didn't do anything wrong to me...

pencil: i'm sorry cause you get hurt because of me..whenever i made mistake, you're always there to erase it. but as you made my mistake vanish, you lose a part of yourself..you get smaller and smaller every time :(

eraser: that's true...but i don't really mind. you see, i was made to do this..i was made to help you whenever you do something wrong. eventhough, one of these days, i know i'll be gone and you have to replace me with a new one, i'm actually happy with my job..so please stop worrying...i HATE seeing you SAD because of me..

I do really LOVE you bie...

I do really LOVE you bie...