Readers

Monday, July 15, 2013

CARI DUIT DENGAN MUDAH!!!

yes!!! tak sangka risiko yang aku amik baru2 ni memulangkan hasil yang sangat lumayan...mula2 memang ragu2 nak join..tapi lepas disajikan dengan segala bukti...aku pun join..modal pun bukan besar mana...tapi pulangan dia..Ya ALLAH!!! memang menakjubkan...eheheh...lebih mudah dari berniaga...tak perlu jual barang yang kadangkala untung runcit je..tapi letih nak buat postage kat customer...nak bungkus2 barang..nak wut delivery lagi..selain tu tak perlu promosi2 pun...tak perlu cari-cari orang...just keluar modal..lepas tu tunggu hasilnya...ehehe


perniagaan ni berdaftar dgn SSM...ok sedikit info mengenai syarikat:-
Nama syarikat: RZ Dare to rich.
No.Pendaftaran perniagaan (SSM): 002213355-W
Syarikat ini menjalankan trend perniagaan masakini seperti; Portal pengiklanan. E-Networking etc...

nak tengok ape hasil aku setelah 2 minggu join??? aku join business ni 28/06/13 ritu...sekarang dah dapat lebih RM1,000...kalau kita nak tunggu gaji pun mau2 sebulan baru dapat kan..yang dengan business ni?? anda lihatlah sendiri =)


duit yang ade dlm e-wallet ni akan dibayar setiap minggu...direct masuk dalam akaun kita...so tak payah susah2 nak manual transfer ke ape ke..semua syarikat uruskan...kita boleh check duit kita status ape... =)

cth mcm kat atas ni print skrin duit yang dh dibayar dan masih dlm proses...minggu ni insyaAllah dalam proses akan masuk akaun aku RM655...siapa yang nak bagi kita duit setiap minggu ratus2 betul x?? serius lepas join business ni aku hepi giler...sebab mula2 dok pikir nak renew road tax + insurans moto abis hujung bulan ni...kereta lak next months...dengan nak raya lagi...dengan nak beli barang2 rumah baru lagi...memang legaaaaaaaa sangat business ni dapat membantu aku...


ni bukti duit masuk dalam akaun CIMB aku..actually pape akaun pun syarikat terima...tapi sebab aku guna CIMB so masuklah dalam CIMB aku...eheheh...mudah kan??? so kalau korang rasa nak join business buat duit dengan mudah ni...boleh lah add aku di facebook - https://www.facebook.com/kuchikirukia.ichigo ataupun watsapp (only) aku di 016-6146741...aku boleh ajar step by step..tapi trust me...mudah semudah ABC!!!



2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategori

3D magic art (2) 850cc (1) ABC bandung (1) air asia (5) aiskrim kek (3) aiskrim kek oreo (1) anmum (1) anniversary (11) annual dinner (6) aurawhite (1) azam (7) baby bullet (2) baby car seat (3) baby expo (2) baby milestone (3) bachelor party (1) baju menyusu (1) bandung (5) bayou lagoon (1) bayou lagoon water park (3) BBQ (1) bersalin (1) birthday (18) blog review (2) bonus (2) boots (1) bowling (1) buku merah (1) cameron highlands (1) casual wear (8) cat (4) celebration (43) charity (1) childen room (1) christmas (2) CPUV (6) dekorasi dinding (4) demam (1) derma (1) DIY (7) EBM (6) ekzema (1) emo (91) engagement (4) ephyra (1) erza masak (1) erza touch (2) exam (6) excident (2) family (38) feedmilk (4) free seat (1) freezer (1) friends (40) gambir (1) geraham bongsu (1) gigi (1) giveaway (107) goodies (1) gubahan (5) gunting rambut (1) hadiah (34) handphone (3) hari raya (20) helmet ARC (1) henna (2) home expo (1) homeopathy (3) honeymoon (1) hospital (1) hotchiks (6) housewarming party (3) indonesia (6) interview (2) jakarta (3) jalan cari makan (27) jalan-jalan (50) jeans shoes (1) jualan murah (19) jumpsuit (1) kad kawen (1) kancil auto (2) kancil melaka (2) kancil murah (2) kawah putih (1) kedah (1) kek lapis sarawak (3) kembar (1) kenduri (4) kenny rogers (1) kereta (3) krabi (1) KSWP (1) kuching (4) kuih raya (9) kwsp (2) laksa sarawak (3) lirik lagu (12) little caliphs (1) loan (1) love story (2) magic art museum (2) Mahkota Medical Centre (MMC) (1) main masak-masak (1) makanan sunda (1) makaroni sup (1) makeup by erza (2) medan (1) mee ayam (1) mee kolok sarawak (3) mekah (1) mekap (2) menu birthday party (2) menu sahur (2) milk booster (3) minyak herba asmak (1) miscarriage (3) model phone (2) mother's day (3) motor (1) my buddy (14) my career (40) mybaby (91) mylove (117) myself (191) nasam (1) nasi ayam (1) new style (2) new year (7) nikah (3) nuffnang (6) nursing wear (1) oceanarium (1) open house raya (1) Oriental Melaka Straits Medical Centre (1) paid review (4) Pantai Hospital (1) penang (1) peti ais (1) photoshoot (3) pierre cardin (1) pilihan (5) poem (14) policar poli (1) port dickson (1) potrait (3) PRCC (1) pre-school (1) pre-wedding (2) pregnancy (32) preparation wedding (2) private hospital melaka (1) produk kurus (4) promosi (16) PRU (1) psoriasis (1) PTPTN (4) puasa (16) puree (3) puree apple (1) puree pear (1) Putra Specialist Hospital (PSH) (1) ragut (1) ramadhan (6) rambut (1) rayban (1) resepi (6) review (104) river cruise (1) rokok (1) sabah (2) saham akhirat (21) sakit (3) samun (1) sarawak (5) saya jual (4) sekolah (8) senarai barang baby (1) seoul garden (1) simply fish (2) skuter (1) slimming suit (1) smart readers (1) smartphone (2) solid food (5) sony xperia z5 dual (1) soya (1) SPA (5) SPM (1) sponsorship (1) stabber (8) stalker (8) strawberi farm (1) sunquick (1) suprise (4) susu (8) sweethome (17) syria (1) taska (2) tema dinner (2) terengganu (9) thailand (1) the shore (1) the shore oceanarium (1) tips (11) tokoh (1) tunas pasti (1) umrah (1) vacation (12) valentino (1) valentinoboots (1) valentinorudy (1) vape (1) walker (2) wall deco (3) water theme park (2) wedding (30) weekend (70) zafran (84) zhariff (35)

I'm your ERASER

pencil: you know, i'm really sorry

eraser: for what? you didn't do anything wrong to me...

pencil: i'm sorry cause you get hurt because of me..whenever i made mistake, you're always there to erase it. but as you made my mistake vanish, you lose a part of yourself..you get smaller and smaller every time :(

eraser: that's true...but i don't really mind. you see, i was made to do this..i was made to help you whenever you do something wrong. eventhough, one of these days, i know i'll be gone and you have to replace me with a new one, i'm actually happy with my job..so please stop worrying...i HATE seeing you SAD because of me..

I do really LOVE you bie...

I do really LOVE you bie...