Readers

Monday, January 17, 2011

menurut perintah

(paste from old blog)



ahahah..tajuk nak gempak kan..mulai sekarang kene belajar mendengar kata…jgn degil2..jd bdk bek…uhuhuuh…tu pesanan abg penaja (en.tunang)…aku degil ek? eheheh…yela..aku kadang2 mmg degil pun..keras kepala…tp bila dah jadi hal…menyesal pun tak guna..kalau tau dari awal dgr ckp mr.right..tp mmg terharu dgn mr.right baru2 ni…nampak lagi 1 sifat mulia dia…so protective!! i loike!!! ahahhaha…rs selamat bile dgn mr.right…ceh bole jd bodyguard aku ni..bodyguard tak berbayar…muahahahha~~

kehidupan diteruskan mcm biasa..last week hari yg sgt meletihkan tp amat berbaloi…last minute decision balik kampung utk memenuhi t/jwb seorg anak…walaupun terpksa tebalkan muka pinjam duit mmber opis aku…tp agak berbaloi…nmpak muke mama yg sgt ceria lepas jupe cucu kesayangan dia tu…of coz ht aku pun rs lega sket..hrp2 lepas ni dia xdegil nak pegi nek moto lagi…aku sgt isau n tak bole buat kerja okay!! so now maksudnye aku degil ikut mama??? ahahhahah…upssss (^_^)/ sory ma~~

kesian papa drive dgn jem lagi..tp nak buat mcm mana..aku xberani drive jln kl yg bersimpang siur dan jem gile..dgn arah jln yg xtau…pergh confirm sesat aku nnti…ehehe…aku pun dpt lepaskan rindu kt anak2 buah aku yg comey tu…n dlm ms yg same…dpt lg 1 hikmah ttg mr.right…dia sgt confident dgn aku…very protective…dan penyayang….(^_^)/ jd cik erza kne la lbh byk beralah dan mendgr kata utk jg ati org bek mcm mr.right tu ok…jgn buat dia pening kepala lagi ok !! kesian mr.right..dah 2x darah naik sbb aku..hopefully dia jg makan dan kurang2 kan merokok..jg kesihatan bek2…dan xsbr nk jupe mr.right CNY nanti…dah sebulan xjupe ni….yehhhhhhhhhh!!!! (^_^)/

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategori

3D magic art (2) 850cc (1) ABC bandung (1) air asia (5) aiskrim kek (3) aiskrim kek oreo (1) anmum (1) anniversary (11) annual dinner (6) aurawhite (1) azam (7) baby bullet (2) baby car seat (3) baby expo (2) baby milestone (3) bachelor party (1) baju menyusu (1) bandung (5) bayou lagoon (1) bayou lagoon water park (3) BBQ (1) bersalin (1) birthday (18) blog review (2) bonus (2) boots (1) bowling (1) buku merah (1) cameron highlands (1) casual wear (8) cat (4) celebration (43) charity (1) childen room (1) christmas (2) CPUV (6) dekorasi dinding (4) demam (1) derma (1) DIY (7) EBM (6) ekzema (1) emo (91) engagement (4) ephyra (1) erza masak (1) erza touch (2) exam (6) excident (2) family (38) feedmilk (4) free seat (1) freezer (1) friends (40) gambir (1) geraham bongsu (1) gigi (1) giveaway (107) goodies (1) gubahan (5) gunting rambut (1) hadiah (34) handphone (3) hari raya (20) helmet ARC (1) henna (2) home expo (1) homeopathy (3) honeymoon (1) hospital (1) hotchiks (6) housewarming party (3) indonesia (6) interview (2) jakarta (3) jalan cari makan (27) jalan-jalan (50) jeans shoes (1) jualan murah (19) jumpsuit (1) kad kawen (1) kancil auto (2) kancil melaka (2) kancil murah (2) kawah putih (1) kedah (1) kek lapis sarawak (3) kembar (1) kenduri (4) kenny rogers (1) kereta (3) krabi (1) KSWP (1) kuching (4) kuih raya (9) kwsp (2) laksa sarawak (3) lirik lagu (12) little caliphs (1) loan (1) love story (2) magic art museum (2) Mahkota Medical Centre (MMC) (1) main masak-masak (1) makanan sunda (1) makaroni sup (1) makeup by erza (2) medan (1) mee ayam (1) mee kolok sarawak (3) mekah (1) mekap (2) menu birthday party (2) menu sahur (2) milk booster (3) minyak herba asmak (1) miscarriage (3) model phone (2) mother's day (3) motor (1) my buddy (14) my career (40) mybaby (91) mylove (117) myself (191) nasam (1) nasi ayam (1) new style (2) new year (7) nikah (3) nuffnang (6) nursing wear (1) oceanarium (1) open house raya (1) Oriental Melaka Straits Medical Centre (1) paid review (4) Pantai Hospital (1) penang (1) peti ais (1) photoshoot (3) pierre cardin (1) pilihan (5) poem (14) policar poli (1) port dickson (1) potrait (3) PRCC (1) pre-school (1) pre-wedding (2) pregnancy (32) preparation wedding (2) private hospital melaka (1) produk kurus (4) promosi (16) PRU (1) psoriasis (1) PTPTN (4) puasa (16) puree (3) puree apple (1) puree pear (1) Putra Specialist Hospital (PSH) (1) ragut (1) ramadhan (6) rambut (1) rayban (1) resepi (6) review (104) river cruise (1) rokok (1) sabah (2) saham akhirat (21) sakit (3) samun (1) sarawak (5) saya jual (4) sekolah (8) senarai barang baby (1) seoul garden (1) simply fish (2) skuter (1) slimming suit (1) smart readers (1) smartphone (2) solid food (5) sony xperia z5 dual (1) soya (1) SPA (5) SPM (1) sponsorship (1) stabber (8) stalker (8) strawberi farm (1) sunquick (1) suprise (4) susu (8) sweethome (17) syria (1) taska (2) tema dinner (2) terengganu (9) thailand (1) the shore (1) the shore oceanarium (1) tips (11) tokoh (1) tunas pasti (1) umrah (1) vacation (12) valentino (1) valentinoboots (1) valentinorudy (1) vape (1) walker (2) wall deco (3) water theme park (2) wedding (30) weekend (70) zafran (84) zhariff (35)

I'm your ERASER

pencil: you know, i'm really sorry

eraser: for what? you didn't do anything wrong to me...

pencil: i'm sorry cause you get hurt because of me..whenever i made mistake, you're always there to erase it. but as you made my mistake vanish, you lose a part of yourself..you get smaller and smaller every time :(

eraser: that's true...but i don't really mind. you see, i was made to do this..i was made to help you whenever you do something wrong. eventhough, one of these days, i know i'll be gone and you have to replace me with a new one, i'm actually happy with my job..so please stop worrying...i HATE seeing you SAD because of me..

I do really LOVE you bie...

I do really LOVE you bie...