Readers

Thursday, September 7, 2017

mana nak cari baju nursing yang cantik dan murah?

Salam...

korang teringin tak nak pakai baju nursing yang awesome...up to date punya design...modern style?? kalau dulu memang tercari-cari la nursing wear yang boleh bawa jalan-jalan...tapi susah betul...kebanyakkan design macam mak-mak jemah je kan...old style...tapi la ni tak payah pening-pening tau...jom shopping baju dari FEEDMILK (^^,)/

Info serba ringkas tentang FEEDMILK 

1. FEEDMILK ni adalah salah satu jenama terkenal untuk nursing wear...design dia memang menepati syariat...pendek kata pakaian muslimah la..memang menutup aurat...bajunya labuh, mampu menutup aurat dengan sempurna semasa menyusukan bayi...




2. Design yang simple iaitu dengan SELAK sahaja, memudahkan para ibu untuk menyusukan bayi mereka di mana saja...tiada zip...tiada butang-butang... menggunakan teknologi SELAMBER SELAK...sangat mudah...yela korang bayangkan kalau baju menyusu yang jenis zip tu sebenarnya agak merbahaya...kadang-kala terkena pipi bayi la, zip sangkut susah nak tarik la..memang leceh..tapi dengan FEEDMILK SELAMBER SELAK ni, korang dah tak perlu risau dah..selak je, bayi dah boleh menyusu...simple sangat!! 




3. FEEDMILK range dari pelbagai jenis design...dari seluar mengandung, maternity blouse, T-Shirt, jubah, kurung dan macam-macam jenis design lagi...memang sangat membantu...especially to those ibu-ibu moden yang menyusu bayi untuk tampil bergaya dengan design glamour muslimah...CLASS KO JAH!!!



4. Material FEEDMILK ni menggunakan High Quality como crepe..jenis kain ni dia tak mudah renyuk dan sangat mudah digosok ( High Quality and Highly recommended for mummy )...kain jenis ni juga tak jarang, Wudhuk Friendly -Berzip di lengan untuk mudah ambil wudhuk...actually kain camni kalau nak pakai terus pun boleh..jenis tak renyuk sangat...memang memudahkan sangat!




so amcam?? teruja kan? sekarang ni FEEDMILK ada keluarkan koleksi BAJU RAYA 2017...simple dan alegen sangat...

ada 2 jenis:-
-     kebaya PALOMA KEBAYA (Material prada lace & KAIN DUYUNG)
-   kurung SWAROVSKI yg dikeluarkan sedondon ibu dan anak (pertama kali dikeluarkan oleh feedmilk..memang sangat mendapat sambutan)







-   Nah belanja picture akak sendiri bergaya dengan baju dari FEEDMILK...blouse ni sesuai digayakan dengan kain or seluar...
      


ni pula jubah...memang selesa sangat..tak panas langsung kain dia...memang recommended..try la beli selai..mesti nanti addicted asyik nak beli je..eheheh...  





Ada banyak testimoni lagi tau...korang gi terjah Facebook & Instagram FEEDMILK..haaa tunggu ape lagi..jom la LIKE PAGE dan FOLLOW instagram (FEMILAC)

   


ALAMAT BOUTIQUE : 
Feedmilk Boutique - H50-1,
Jalan Serai Wangi, M16/M,
Alam Avenue 2, 40200,
Shah Alam.

BUKA :SELASA-AHAD  ( 11.00 AM - 8.00 PM )
Waze : Feedmilk

*segala pembelian atau keterangan lagi lanjut boleh
whatsapp : 018 327 3092.
website    : www.feedmilk.com .

ALAMAT HQ: 
FEEDMILK BOUTIQUE SDN. BHD. (1160172-U)
No 9A Tingkat 1,Jalan Keluli AK7 / AK
Seksyen 7,40 000,
Shah Alam,Selangor

HOTLINE HQ : 03-33626516   


                                     


HAPPY SHOPPING UOLLLLSSSS!!!
Daaaaaaaaaa~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategori

3D magic art (2) 850cc (1) ABC bandung (1) air asia (5) aiskrim kek (3) aiskrim kek oreo (1) anmum (1) anniversary (11) annual dinner (6) aurawhite (1) azam (7) baby bullet (2) baby car seat (3) baby expo (2) baby milestone (3) bachelor party (1) baju menyusu (2) bandung (5) bayou lagoon (1) bayou lagoon water park (3) BBQ (1) bersalin (1) birthday (18) blog review (2) bonus (2) boots (1) bowling (1) buku merah (1) cameron highlands (1) casual wear (8) cat (4) celebration (43) charity (1) childen room (1) christmas (2) CPUV (6) dekorasi dinding (4) demam (1) derma (1) DIY (7) EBM (6) ekzema (1) emo (91) engagement (4) ephyra (1) erza masak (1) erza touch (2) exam (6) excident (2) family (38) feedmilk (5) free seat (1) freezer (1) friends (40) gambir (1) geraham bongsu (1) gigi (1) giveaway (107) goodies (1) gubahan (5) gunting rambut (1) hadiah (34) handphone (3) hari raya (20) helmet ARC (1) henna (2) home expo (1) homeopathy (3) honeymoon (1) hospital (1) hotchiks (6) housewarming party (3) indonesia (6) interview (2) jakarta (3) jalan cari makan (27) jalan-jalan (50) jeans shoes (1) jualan murah (19) jumpsuit (1) kad kawen (1) kancil auto (2) kancil melaka (2) kancil murah (2) kawah putih (1) kedah (1) kek lapis sarawak (3) kembar (1) kenduri (4) kenny rogers (1) kereta (3) krabi (1) KSWP (1) kuching (4) kuih raya (9) kwsp (2) laksa sarawak (3) lirik lagu (12) little caliphs (1) loan (1) love story (2) magic art museum (2) Mahkota Medical Centre (MMC) (1) main masak-masak (1) makanan sunda (1) makaroni sup (1) makeup by erza (2) medan (1) mee ayam (1) mee kolok sarawak (3) mekah (1) mekap (2) menu birthday party (2) menu sahur (2) milk booster (3) minyak herba asmak (1) miscarriage (3) model phone (2) mother's day (3) motor (1) my buddy (14) my career (40) mybaby (91) mylove (117) myself (191) nasam (1) nasi ayam (1) new style (2) new year (7) nikah (3) nuffnang (6) nursing wear (2) oceanarium (1) open house raya (1) Oriental Melaka Straits Medical Centre (1) paid review (4) Pantai Hospital (1) penang (1) peti ais (1) photoshoot (3) pierre cardin (1) pilihan (5) poem (14) policar poli (1) port dickson (1) potrait (3) PRCC (1) pre-school (1) pre-wedding (2) pregnancy (32) preparation wedding (2) private hospital melaka (1) produk kurus (4) promosi (16) PRU (1) psoriasis (1) PTPTN (4) puasa (16) puree (3) puree apple (1) puree pear (1) Putra Specialist Hospital (PSH) (1) ragut (1) ramadhan (6) rambut (1) rayban (1) resepi (6) review (104) river cruise (1) rokok (1) sabah (2) saham akhirat (21) sakit (3) samun (1) sarawak (5) saya jual (4) sekolah (8) senarai barang baby (1) seoul garden (1) simply fish (2) skuter (1) slimming suit (1) smart readers (1) smartphone (2) solid food (5) sony xperia z5 dual (1) soya (1) SPA (5) SPM (1) sponsorship (1) stabber (8) stalker (8) strawberi farm (1) sunquick (1) suprise (4) susu (8) sweethome (17) syria (1) taska (2) tema dinner (2) terengganu (9) thailand (1) the shore (1) the shore oceanarium (1) tips (11) tokoh (1) tunas pasti (1) umrah (1) vacation (12) valentino (1) valentinoboots (1) valentinorudy (1) vape (1) walker (2) wall deco (3) water theme park (2) wedding (30) weekend (70) zafran (84) zhariff (35)

I'm your ERASER

pencil: you know, i'm really sorry

eraser: for what? you didn't do anything wrong to me...

pencil: i'm sorry cause you get hurt because of me..whenever i made mistake, you're always there to erase it. but as you made my mistake vanish, you lose a part of yourself..you get smaller and smaller every time :(

eraser: that's true...but i don't really mind. you see, i was made to do this..i was made to help you whenever you do something wrong. eventhough, one of these days, i know i'll be gone and you have to replace me with a new one, i'm actually happy with my job..so please stop worrying...i HATE seeing you SAD because of me..

I do really LOVE you bie...

I do really LOVE you bie...