Readers

Thursday, August 7, 2008

letih dong!!!

(paste from old blog)



wahhhh..serius aku sgt busy skung..n selalu tensen..ari2 naik hangin..ari2 marah org..adoi yai…ape nk jd ni erza oiiii..bwk2 la bertenang dik…ish..ish..ish…nih dlm proses menenangkan jiwa la ni..aku btul2 xsekongkong ar ngan si kastam tu..hangin tol nengok die…ari2 wut aku naik angin..ari2 nk aku marah..ish..sape yg manager ni..aku ke die??? ahahhah..since last 2 weeks xsilap aku..ari2 gado ngn die..ari2 bertekak..ade ke patut system punye psl pun nk lepas kat aku..die ingt aku ke yg buat system tu?? dah klau system nk constrain ke nak bulk ke..bistu marah aku pehal la plak…nak je aku bg penampar…hush…aku mmg la laser skung ngn die..dah xbg muke..smlm part paling best laa…ahahha..tau plak bengang bile org buat mcm tu…bile die buat org lain xpikik…amik ko…ahahahh…jahat nye aku skung…ish…

smlm die mcm besa la ckp ngn aku nk tu nk ni la…mntak bende2 unreasonable..bende2 merepek2…walhal sendiri bole buat bende tu…ish..time2 closing ni time tu loghat2 nk mntak segala mcm report yg xberkaitan..walhal if aku bg pun..bkn die gune..silap2 wut pekasam je…mcm GST report ritu..aku mmg xlayan die..tp smlm sbnrnye mud aku kire ok la..xlah aku marah2…aku  ckp leklok ngn die..bistu die tu mcm besa la..xleh bg muke..aku ckp leklok die dok menjerit2 kat situ…ade ke patut ckp aku nk nk sgt wut bende tu..haa..skung buat la sume..ish..mmg sj cari psl ngan aku…

xpsl2 aku naik angin..sbb die da 4x ckp mcm tu…mntang2 aku request nk +exprnce…sesuke ati je nk buli aku…sori la beb!!! not tt easy ok!!…aku geram aku ckp..ikut suke u la..bistu aku sj letak kertas byk2 tu kuat2 kat meja aku…ahahhaha…mane nak tau die leh kol exec aku…kengkonon nk ngutuk aku la tu..bengong..sah2 la sume org xsuke die..lepas die balik exec aku kol aku..tanye ape kes…die cte sume ape yg kastam ngutuk aku…one of it…die ckp aku xrespect die..klau xpuas ati ckp la..xpyh baling barang kat die…wahhhhhh…sesuke ati die nk fitnah aku..bile ms aku baling barang kat die???? eeeeeee….nk je aku lempar betul2…aku ckp kat exec aku…u believe it?? i thru tt things to her??? then, exec aku gelak besar je..die ckp..gila la if u do tt…ahahhah….

see…xde org nk percaya cte karut tu ok!!! nk sympathy la tu konon..aku gelak2 je..dekat 1 jam gak la die kol aku…die ckp tau aku msti tgh panas..so nk cool kan aku..erm..ok la..i’m appreciated it!!…at least ade s/one yg memahami aku…then, die ckp..i klau xtahan da..i pun resign la..ahhahah..aku ingt aku je yg rs mcm tu..tp aku xkan resign b’coz of si kastam tu!!! never ok!! aku xkan ngaku kalah…lantak la..budget die manager nk buli2 aku???? noway!!…die nk lawan aku? ok..aku sntiasa bersedia…ahhahah

tp kadang2 aku rs bgus gak die slalu wut mcm tu kat aku..at least aku dpt blaja byk perkara…tp kdg2 tu hangin la…cth nye mntak aku wut margin2..report2 yg besa finance manager aku yg buat..walhal die tu asst manager…ptut die yg buat…xpun segregate la kat exec ke sesape la..ni ade ke patut assign kat aku..langsung xtau budget diaorg..ttbe soh aku kire…nk ms tu plak tu..adoi yai…tu salah satu hari aku mengamuk la…ahhaah..yesterday aku balik umah kol 1.30am!!! can u believe it??? erm..wisau mak bpk aku…

skung ni dah kol 10pm…aku nk chow…penat sey…rini si kastam MC..agaknye sbb smlm die bengang ngn aku…exec plak xsokong die..ahahha…padan muke…esok aku rs…mati la aku…msti die ade je nk cr kesilapan aku…xpe…at least aku leh try yg terbaik…tunjuk die aku leh wut keje perfect la beb!!!!….ahahahah…biar kan die…aku xsbr tunggu ari esok…msti die xsangka aku leh siapkan dlm ms 1 ari…huuhuhu…sronotnyeeeeeee!!!!!!!!!
(erza suke gado skung)…kekkekek..chow… :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategori

3D magic art (2) 850cc (1) ABC bandung (1) air asia (5) aiskrim kek (3) aiskrim kek oreo (1) anmum (1) anniversary (11) annual dinner (6) aurawhite (1) azam (7) baby bullet (2) baby car seat (3) baby expo (2) baby milestone (3) bachelor party (1) baju menyusu (1) bandung (5) bayou lagoon (1) bayou lagoon water park (3) BBQ (1) bersalin (1) birthday (18) blog review (2) bonus (2) boots (1) bowling (1) buku merah (1) cameron highlands (1) casual wear (8) cat (4) celebration (43) charity (1) childen room (1) christmas (2) CPUV (6) dekorasi dinding (4) demam (1) derma (1) DIY (7) EBM (6) ekzema (1) emo (91) engagement (4) ephyra (1) erza masak (1) erza touch (2) exam (6) excident (2) family (38) feedmilk (4) free seat (1) freezer (1) friends (40) gambir (1) geraham bongsu (1) gigi (1) giveaway (107) goodies (1) gubahan (5) gunting rambut (1) hadiah (34) handphone (3) hari raya (20) helmet ARC (1) henna (2) home expo (1) homeopathy (3) honeymoon (1) hospital (1) hotchiks (6) housewarming party (3) indonesia (6) interview (2) jakarta (3) jalan cari makan (27) jalan-jalan (50) jeans shoes (1) jualan murah (19) jumpsuit (1) kad kawen (1) kancil auto (2) kancil melaka (2) kancil murah (2) kawah putih (1) kedah (1) kek lapis sarawak (3) kembar (1) kenduri (4) kenny rogers (1) kereta (3) krabi (1) KSWP (1) kuching (4) kuih raya (9) kwsp (2) laksa sarawak (3) lirik lagu (12) little caliphs (1) loan (1) love story (2) magic art museum (2) Mahkota Medical Centre (MMC) (1) main masak-masak (1) makanan sunda (1) makaroni sup (1) makeup by erza (2) medan (1) mee ayam (1) mee kolok sarawak (3) mekah (1) mekap (2) menu birthday party (2) menu sahur (2) milk booster (3) minyak herba asmak (1) miscarriage (3) model phone (2) mother's day (3) motor (1) my buddy (14) my career (40) mybaby (91) mylove (117) myself (191) nasam (1) nasi ayam (1) new style (2) new year (7) nikah (3) nuffnang (6) nursing wear (1) oceanarium (1) open house raya (1) Oriental Melaka Straits Medical Centre (1) paid review (4) Pantai Hospital (1) penang (1) peti ais (1) photoshoot (3) pierre cardin (1) pilihan (5) poem (14) policar poli (1) port dickson (1) potrait (3) PRCC (1) pre-school (1) pre-wedding (2) pregnancy (32) preparation wedding (2) private hospital melaka (1) produk kurus (4) promosi (16) PRU (1) psoriasis (1) PTPTN (4) puasa (16) puree (3) puree apple (1) puree pear (1) Putra Specialist Hospital (PSH) (1) ragut (1) ramadhan (6) rambut (1) rayban (1) resepi (6) review (104) river cruise (1) rokok (1) sabah (2) saham akhirat (21) sakit (3) samun (1) sarawak (5) saya jual (4) sekolah (8) senarai barang baby (1) seoul garden (1) simply fish (2) skuter (1) slimming suit (1) smart readers (1) smartphone (2) solid food (5) sony xperia z5 dual (1) soya (1) SPA (5) SPM (1) sponsorship (1) stabber (8) stalker (8) strawberi farm (1) sunquick (1) suprise (4) susu (8) sweethome (17) syria (1) taska (2) tema dinner (2) terengganu (9) thailand (1) the shore (1) the shore oceanarium (1) tips (11) tokoh (1) tunas pasti (1) umrah (1) vacation (12) valentino (1) valentinoboots (1) valentinorudy (1) vape (1) walker (2) wall deco (3) water theme park (2) wedding (30) weekend (70) zafran (84) zhariff (35)

I'm your ERASER

pencil: you know, i'm really sorry

eraser: for what? you didn't do anything wrong to me...

pencil: i'm sorry cause you get hurt because of me..whenever i made mistake, you're always there to erase it. but as you made my mistake vanish, you lose a part of yourself..you get smaller and smaller every time :(

eraser: that's true...but i don't really mind. you see, i was made to do this..i was made to help you whenever you do something wrong. eventhough, one of these days, i know i'll be gone and you have to replace me with a new one, i'm actually happy with my job..so please stop worrying...i HATE seeing you SAD because of me..

I do really LOVE you bie...

I do really LOVE you bie...