Readers

Wednesday, April 27, 2011

CUTI WOIIIIII………!!!!

ahahahhah…post title xbole blah!! best gile la…aku apply cuti smnggu bole plak lulus…wa caya la sama lu boss!!! dasyat!! ahahahha….tp yg pasti…bnde ni mengubah mood aku secara keseluruhan…mmg terus jd CERIA n sgt HEPI bekerja…sbb xsabar nk CUTI seminggu…yiheaaaaaaaaaa!!!!
dah bape mnggu mmg tertekan ngan environment keje kt sini…mcm2 hal kt opis ni..2 org staf dah resign..sume sbb bos…ermmmm…no komen la aku…mls layan….(~,~)


psl interview ritu…xdpt kot..demand gaji tinggi sgt…huhuhuhuhh…..tp it’s ok..permulaan yg baik..hopefully lps ni dpt interview g byk2…eheheh…insyaAllah..ade la tu rezeki kt mane2…weee~~
erm ckp soal rezeki kan..alhamdulillah…semangat n prasaan ktorg mkin kuat antara 1 same lain..betul la org ckp stiap ssuatu kejadian msti ade hikmahnya…mule2 dugaan2 tu mmg buat aku rs serabut…goyah…panas ati n mcm2 lagi…but thanks God…dikurniakan mr.right yg mmg RIGHT…ahahahha…nsb bek la dia jenis xcpt “melatah” cam aku ni haaa…aku ni mmg kelam kabut sket..ntah pape je aku ni…pompuan la katekan…hik3x (^^,)

erm ptt la psngan slalunya kontra kan..so ble aku jenis kelam kabut camni..dpt dia yg jenis cool sket…br la mslh bole settle dgn bek…cume yela..aku ni degil sket..ckp skali bkn snng nk ikut…dah ckp berkali2 baru nk ikut…ahahahhha…DEGIL ERZA ni!!! dush3x….ahahah

well…kitaorg dh tau sape manusia berhati busuk yg slalu ganggu hub kitaorg…bukti dah ade…xsyak lagi…ahahahhaha…bile tau tu DIA…mmg nk tergelak pun ade jgk..nampak sgt DESPERATE punye pom…klakar!! mmg pom BODO pendek akal…ahahahha…buat bnde yg memalukan diri sndiri…aku just simpan aje bukti2 tu sume…well mane tau 1 ari nanti semua tu berguna kat aku kan…utk keselamatan aku jgk…(^^,) so skung aku sgt LEGA…dia nk create bape byk fake akaun pun..buatla..pom pendek akal camtu la prangai..xde keje…tau nk merosakkan hub. org aje..xckup hub adik bradik dia nak pecah belahkan..skung try nk rosakkan hub aku n mr.right plak…ala bkn kt skung…mmg dr sjak mule lagi…ptt la aku n mr.right slalu aje slh phm..tp bgus jgk dia buat camtu…merapatkan dan mengukuhkan ht kitaorg lagi…ble jd mslh2 camni…kt akan makin kenal dgn psangan kt…weeee~~~ (^^,)

erm…wut ms ni..aku xkan buat ape2 pd dia..sbb buang ms lyn otak SEWEL kureng camtu…lgpun mmg aku xpenah msuk cmpur hal dia pun…dia je yg hegeh2 nk amik tau sume hal aku n mr.right…wah cam artis plak aku rs..smpai ade stalker..dasyat ERZA!!! ahhahahah…

apa pun..firstly harus bersyukur…semua bertambah baik dan sempurna…alhamdulillah…yehhhh cuti yehhh…weeee CUTIIIIIIIIIIIIIII~~~~~~ ahahahhahahah

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategori

3D magic art (2) 850cc (1) ABC bandung (1) air asia (5) aiskrim kek (3) aiskrim kek oreo (1) anmum (1) anniversary (11) annual dinner (6) aurawhite (1) azam (7) baby bullet (2) baby car seat (3) baby expo (2) baby milestone (3) bachelor party (1) baju menyusu (2) bandung (5) bayou lagoon (1) bayou lagoon water park (3) BBQ (1) bersalin (1) birthday (18) blog review (2) bonus (2) boots (1) bowling (1) buku merah (1) cameron highlands (1) casual wear (8) cat (4) celebration (43) charity (1) childen room (1) christmas (2) CPUV (6) dekorasi dinding (4) demam (1) derma (1) DIY (7) EBM (6) ekzema (1) emo (91) engagement (4) ephyra (1) erza masak (1) erza touch (2) exam (6) excident (2) family (38) feedmilk (5) free seat (1) freezer (1) friends (40) gambir (1) geraham bongsu (1) gigi (1) giveaway (107) goodies (1) gubahan (5) gunting rambut (1) hadiah (34) handphone (3) hari raya (20) helmet ARC (1) henna (2) home expo (1) homeopathy (3) honeymoon (1) hospital (1) hotchiks (6) housewarming party (3) indonesia (6) interview (2) jakarta (3) jalan cari makan (27) jalan-jalan (50) jeans shoes (1) jualan murah (19) jumpsuit (1) kad kawen (1) kancil auto (2) kancil melaka (2) kancil murah (2) kawah putih (1) kedah (1) kek lapis sarawak (3) kembar (1) kenduri (4) kenny rogers (1) kereta (3) krabi (1) KSWP (1) kuching (4) kuih raya (9) kwsp (2) laksa sarawak (3) lirik lagu (12) little caliphs (1) loan (1) love story (2) magic art museum (2) Mahkota Medical Centre (MMC) (1) main masak-masak (1) makanan sunda (1) makaroni sup (1) makeup by erza (2) medan (1) mee ayam (1) mee kolok sarawak (3) mekah (1) mekap (2) menu birthday party (2) menu sahur (2) milk booster (3) minyak herba asmak (1) miscarriage (3) model phone (2) mother's day (3) motor (1) my buddy (14) my career (40) mybaby (91) mylove (117) myself (191) nasam (1) nasi ayam (1) new style (2) new year (7) nikah (3) nuffnang (6) nursing wear (2) oceanarium (1) open house raya (1) Oriental Melaka Straits Medical Centre (1) paid review (4) Pantai Hospital (1) penang (1) peti ais (1) photoshoot (3) pierre cardin (1) pilihan (5) poem (14) policar poli (1) port dickson (1) potrait (3) PRCC (1) pre-school (1) pre-wedding (2) pregnancy (32) preparation wedding (2) private hospital melaka (1) produk kurus (4) promosi (16) PRU (1) psoriasis (1) PTPTN (4) puasa (16) puree (3) puree apple (1) puree pear (1) Putra Specialist Hospital (PSH) (1) ragut (1) ramadhan (6) rambut (1) rayban (1) resepi (6) review (104) river cruise (1) rokok (1) sabah (2) saham akhirat (21) sakit (3) samun (1) sarawak (5) saya jual (4) sekolah (8) senarai barang baby (1) seoul garden (1) simply fish (2) skuter (1) slimming suit (1) smart readers (1) smartphone (2) solid food (5) sony xperia z5 dual (1) soya (1) SPA (5) SPM (1) sponsorship (1) stabber (8) stalker (8) strawberi farm (1) sunquick (1) suprise (4) susu (8) sweethome (17) syria (1) taska (2) tema dinner (2) terengganu (9) thailand (1) the shore (1) the shore oceanarium (1) tips (11) tokoh (1) tunas pasti (1) umrah (1) vacation (12) valentino (1) valentinoboots (1) valentinorudy (1) vape (1) walker (2) wall deco (3) water theme park (2) wedding (30) weekend (70) zafran (84) zhariff (35)

I'm your ERASER

pencil: you know, i'm really sorry

eraser: for what? you didn't do anything wrong to me...

pencil: i'm sorry cause you get hurt because of me..whenever i made mistake, you're always there to erase it. but as you made my mistake vanish, you lose a part of yourself..you get smaller and smaller every time :(

eraser: that's true...but i don't really mind. you see, i was made to do this..i was made to help you whenever you do something wrong. eventhough, one of these days, i know i'll be gone and you have to replace me with a new one, i'm actually happy with my job..so please stop worrying...i HATE seeing you SAD because of me..

I do really LOVE you bie...

I do really LOVE you bie...